Kanuni getirmeye başlayınca motorda herhangi bir kalite farkı oldu mu bilmiyorum ama, tüm Hyolar kötü çıkacak diye birşey yok. Kulaktan dolma bilgisi olan biri değil, kullanıcısı olarak hep söylüyorum: Ben 1 sene önce 2006 model Hyo'mu 19000km.de sattım ve sattığım arkadaş da hala sorunsuz kullanıyor. Aynı şekilde Hyo sahibi olduğum dönemde beraber gezilere çıktığımız funclub üyesi 10-15 arkadaşımın hiçbirinin motorunda da bahsedilen benzer sorunlar yaşanmadı. Bence birkaç motorda problem çıkmış veya motor kullanmayı bilmeyen adamlar motorun canını çıkarmış olabilir. Sonuçta yağına bakarsan, bakımlarını aksatmazsan, adam gibi ısıtıp yola çıkarsan, redline'a girmeden insan gibi kulanırsan, 250lik motora 600lük muamelesi yapmazsan, Çin malı motorların bile kimseyi üzeceğini sanmıyorum. Kaldı ki Hyosung'un belli bir kalitesi var. Bu arada, 1 ayda ya da 20 günde motor kitleyen arkadaşlar acaba rodaj dönemindeki motoru nasıl kullanmışlar merak ettim.
çok güzel yorum arkadaşım 250 lik motora 600lük muamelesi yapıyolar sonra bu motor bi işe yaramaz bi gitsinler krankı kırılan motorları ustlara sorsunlar çoğu motoru aşırı zorlamadan kaynaklıdır.