S&t Kanuni Gt 250 R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni getirmeye başlayınca motorda herhangi bir kalite farkı oldu mu bilmiyorum ama, tüm Hyolar kötü çıkacak diye birşey yok. Kulaktan dolma bilgisi olan biri değil, kullanıcısı olarak hep söylüyorum: Ben 1 sene önce 2006 model Hyo'mu 19000km.de sattım ve sattığım arkadaş da hala sorunsuz kullanıyor. Aynı şekilde Hyo sahibi olduğum dönemde beraber gezilere çıktığımız funclub üyesi 10-15 arkadaşımın hiçbirinin motorunda da bahsedilen benzer sorunlar yaşanmadı. Bence birkaç motorda problem çıkmış veya motor kullanmayı bilmeyen adamlar motorun canını çıkarmış olabilir. Sonuçta yağına bakarsan, bakımlarını aksatmazsan, adam gibi ısıtıp yola çıkarsan, redline'a girmeden insan gibi kulanırsan, 250lik motora 600lük muamelesi yapmazsan, Çin malı motorların bile kimseyi üzeceğini sanmıyorum. Kaldı ki Hyosung'un belli bir kalitesi var. Bu arada, 1 ayda ya da 20 günde motor kitleyen arkadaşlar acaba rodaj dönemindeki motoru nasıl kullanmışlar merak ettim.

çok güzel yorum arkadaşım 250 lik motora 600lük muamelesi yapıyolar sonra bu motor bi işe yaramaz bi gitsinler krankı kırılan motorları ustlara sorsunlar çoğu motoru aşırı zorlamadan kaynaklıdır.

S&T KANUNİ GT 250 ! yıldır kullanıyorum

Bu makineyi tam 1 yıldır kullanıyorum iyi tarafları da var kötü tarafları da.
Makine öyle denildiği kadar kötü değil. Ama iyi de değil.
Makineyi aldığımda devir göstergesi bozuktu değiştirildi hala bozuk.
Nedenini servis anlayamadı. Anlayacağını da sanmıyorum motoru yeteri kadar tanımıyorlar. Servis yetersiz.
Satın aldığımda bana garantiye uymam için servis km lerini gösteren ( bakım zamanlarını) bir kağıt verdiler orda 2000 km de bir bakım yaptırmam gerektiği söyleniyorudu. İşin ilginç tarafı kulllanma kılavuzunda 4000. Kanuniye bu durumu anlattım çok zor oldu ama ok dediler. Biz hatalıyız bundan böyle 4000 km de bir bakım yaptırın.
Arka amortisörüm patladı garantiye başvurdum. Bana söyledikleri bakım zamanlarını geçmişsiniz 1km bile olsa garantiniz iptal edilmiştir dediler.
Yani motorun garantisi servisi yok beyler. Motoru alacaksanız kendinize iyi bir usta bulun. Motorun arkasında durabilecek bir firma olurda gelirse eyvallah herkese tavsiye ederim motoru.
Bu arada motor şu an 18000 km de hala çalışıyor. Birtarafını falan kırmadı. Abartmaya gerek yok şöyle kötü böyle kötü diye. Ama kanuni arkasında olduğu sürece BU MOTORU ALMAYIN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar