beyler bence hafif motosikletin hiç şansı olmaz yavaş gideceksin zaten hafif motosikletle karsıdan veya caprazdan yedinmi istesende hızlanamazsın yandanda seni yalpalatır durur agır motosiklet yola oturuyor altında hafif makina varsa yavas kontrollu gitmekten baska bişey gelmiyor aklıma
arkadasın dedigide dogru benim motor biraz köprüde yüksek hızlı gittimmi dengesizleşiyor gibi geliyor bana bide köprünün zıplatması var tabi belki rüzgarı yaran güclü alçak bi racing olsa aynı sıkıntı olmaz
rüzgar problemini hepimiz yaşıyoruz.
ama herkesin problemi yaşayış şiddeti kullandığı motosiklete ve kendi tecrübesine göre değişiyor.
Ben yeni başladığım zamanlarda tıpkı senin gibiydim, tabiri caizse yusuf yusuf modunda geçiyordum köprüyü. Sonra zamanla alışıyorsun ve kendine özgü teknikler geliştiriyorsun.
Race motorlar aslında grenajlı oldukları için yandan gelen rüzgarı geçirmiyorlar ve daha çok denge problemi yaratıyor. Ama onlar da bu farkı hızlı giderek kapatıyorlar. (Kendimden biliyorum)
Hızlı giden 2 tekerlekli bir araç, yavaş giden 2 tekerlekli bir araçtan daha dengelidir, bu bir fizik kuralıdır.
Sonuç olarak, bu iş biraz tecrübe biraz motorun stabilitesine bakıyor. Türbülansa alışmak gerekiyor.
arkadasın dedigide dogru benim motor biraz köprüde yüksek hızlı gittimmi dengesizleşiyor gibi geliyor bana bide köprünün zıplatması var tabi belki rüzgarı yaran güclü alçak bi racing olsa aynı sıkıntı olmaz
Son düzenleme: