Rüzgar Çetin’e kötü haber!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beşiktaş'taki trafik kazasında polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına, polis memuru Emre Tetik'in ise yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliye edilen Rüzgar Çetin'in yurtdışına çıkış yasağının kaldırılması talebi reddedildi.

Savcılığın itirazı sonrasında hakkında yurtdışına çıkış yasağı konulan Rüzgar Çetin avukatı Mehmet Uysal aracılığıyla İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurarak yurtdışına çıkış yasağının kaldırılmasını talep etti.

Avukat Uysal tarafından verilen itiraz dilekçesinde, suçun taksirli bir suç olduğu, Rüzgar Çetin’in kaçmasının söz konusu olmadığı ifade edilerek yurtdışı çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol kararının hukuka aykırı olduğu iddia edildi. İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi kararında direnince, dosya üst mahkemeye gönderildi. Talebi değerlendiren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi de kararın usul ve yasaya uygun olduğu gerekçesiyle talebi reddetti. Rüzgar Çetin’in yurtdışına çıkış yasağının devamına karar verdi

sizin düşünceleriniz nedir arkadşalar ?

Motosikleti
Dominar 250
Rüzgar Çetin büyük ihtimal kendisi ile olan haberleri yurtdışından okuyordur.

Adam gitti mi gelmez bir daha. Ulan aynı şeyi biz yapsak çarpıp bir memuru öldürsek ömür boyu hapis yatarız adamlardaki rahatlığa bak, para böyle bir şey işte.

Hapisten çıkardılar yurtdışına çıkarmasalar ne olur ? Bir yolunu bulur elbet ama , salınması bile o pislik için bir ödüldür. Adalet denen şey ülkemizde yok

şuanki ceza onansa bile adam zaten bi daha hapse girmeyecek, yurtdışına çıkmasa ne olur? kararın bozulup daha yüksek ceza alması lazım ki tekrar hapse girsin.

Resmen keyif ya hapisten çıkarılmış şükretceğine kesin eğlence içindir diye tahmin ediyorum adam yurtdışınada çıkmak istiyorum yasağımı kaldırın demiş hayat ne kadar ironik

Yılbaşına Miami'de giremeyeceği için çok üzülüyormuş, öyle duymuşlar...

KİM BİR ZERRE KADAR İYİLİK YAPSA FAYDASINI GÖRECEK
KİM ZERRE KADAR KÖTÜLÜK ETSE DE ZARARINI GÖRECEKTİR.
( Asıl adalet Ahirette Orada ne mal fayda verir insana ne de bir başka şey.)
boynuzlu koyun bile boynuzsundan hesabını alacaksa...

Ben epeydir forumda yoktum bu gün göz gezdirmek amacıyla bir gireyim dedim bu konuda "ADALET" beklemek hayal olurdu.
Hafızalarımızı başka bir konuya yönlendirelim sonrada bağlayalım.

SEVİM TANÜREK 11 Mayıs 1998'de yayalar için yeşil ışık yandığı sırada yaya geçidinden karşıdan karşıya geçerken bir trafik kazası sonucu ağır yaralandı. Alman Hastanesi'nde yoğun bakıma alındıktan sonra beyninde ödem oluşması ve beyin kanaması riskine karşı ameliyat edildi ve suni solunum cihazına bağlandı. Hastanede kaldığı süre boyunca hayati tehlikeyi atlatamayan ve durumu giderek ağırlaşan Tanürek, beş gün sonra yaşamını yitirdi.[1] Tanürek'e çarpan 34 ABR 93 plakalı Opel marka otomobili kullanan, dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Ahmet Burak Erdoğan idi.

Kazadaki sürücü ihmali dava konusu oldu, ancak ölen Sevim Tanürek 8'de 8 kusurlu bulundu.[3] Kazayı yapan sürücü Ahmet Burak Erdoğan'ın, olay tarihi itibari ile ehliyetsiz olduğu iddiaları vardır. Burak Erdoğan ise kusursuz bulundu.[4][5] Mahkeme sürücü genci 3 ay hapse mahkûm etti o da, para cezasına çevrildi. Ahmet Burak Erdoğan hakkında kusursuzluk raporu veren Adli Tıp Kurumu İhtisas Dairesi’nin başındaki Eyüp Çakmak, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) iktidarında Türkiye Denizcilik İşletmeleri (TDİ) A.Ş.’ye genel müdürü olmuştur.[6][7] Sevim Tanürek Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilmiştir.

Neden bu konuyu tekrarlayıp duruyorum "ADALET" bu noktada bitmişti. çünkü Hukuğun masumları koruması yerine canileri korumaya başladığı noktalardan biridir. Diğer bir husus ise "ŞEHİT" safsatası bunada neden safsata diyorum TV haberlerinde konuşmalarda siyasi platformlarda çokça geçmesine rağmen gerçekte vazifesini icra ederken ölen ve öldürülen kişilerin malesef kanlarını Adli makamlarımız tarafından yerde bırakılması ve bizlerinde bunu film gibi izlememiz.
ADALET eğer görevini yapmıyorsa mağdurların kendi ADALETİNİ sağlamaya çalışması kaçınılmaz yavaş yavaş geldiğimiz nokta budur.

Hollanda da gece kulüplerinde kokain çekemeyeceğine çok üzüldüm aslında...keşke aşırı eroinden ölse...

Adam gitti mi gelmez bir daha. Ulan aynı şeyi biz yapsak çarpıp bir memuru öldürsek ömür boyu hapis yatarız adamlardaki rahatlığa bak, para böyle bir şey işte.

Adamın kendi silah arkadaşları , meslektaşları arkadaşları sessiz kalırken ben ne yapayım.

Zaten yurtdışına giden geri gelmiyor. Bi pasaportta ben alacağım. Bakalım ben de çıktığım da geri gelecek miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar