Rüyamda Sürekli Motoru Çalıyorlar

İyice paranoyaklaştım.Güvenlikli sitede kapalı garajda duruyor motorum.Arka tekerden onguard zincirle bağlı ön tekerde alarmlı disk kilidi var.
Haftada iki üç kere rüyamda motoru çalıyorlar.Rüyamda yine rüya görüyorum diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Sonra rüyada olmadığımı fark edip yine moralim bozuluyor.Sonra uyanıyorum yine rüyaymış.

Uyurken bir tarafım açıktamı kalıyor anlamadımki :)

ben de sadece böyle rüyaları ben görüyorum sanıyordum. Yalnız değilsin. Bir gün motorum çalınıyor diğer gün artçı olma teklifi alıyorum ter içinde uyanıyorum. neyse ki peluş mono kapağım var ona sarılıp tekrar yatıyorum.

Ben genellikle yüksek süratte motordan düşüp bi anda uyanıyorum:) çalınmayla alakalı bende kabuslar gördüm. Bir gün bakıyorum motor her zaman ki yerinde değil ter içinde pat diye uyanıyorum. Neyse ki fazla uzun sürmüyor yoksa kafayı sıyıttıracak gerçeklikte rüyalar oluyor

Haksız da sayılmazsın. Daha önce topcase'i çalmışlardı. Bu defa topcase'i tablaya vidaladım. Bu sefer de tablayı taşıma demirinden sökmeye çalışmışlar ama becerememişler. Ortalık çok berbat. Yaptırabiliyorsan kasko yaptır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------

Yakında 3 ve 4 Z'li versiyonlarım da çıkacak. Dikkatle takip edin :mrgreen:

Haksız da sayılmazsın. Daha önce topcase'i çalmışlardı. Bu defa topcase'i tablaya vidaladım. Bu sefer de tablayı taşıma demirinden sökmeye çalışmışlar ama becerememişler. Ortalık çok berbat. Yaptırabiliyorsan kasko yaptır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------

Yakında 3 ve 4 Z'li versiyonlarım da çıkacak. Dikkatle takip edin :mrgreen:

Ya sorma seninle aynı nick kullanıyom talep ettim nick degişmek icin olmuyomus bida yeni hesap acmayada üşeniyom mobilden giriyom biraz zor oluyo

Motosikleti
D400
siz farklı insanlar mıydınız haydaaa :queen:

hocam senın motoru satma vaktın gelmiş bence :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar