Rüyamda nE Gördüm..!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya böyle bişey olur mu?Scooter kullanıcısıyım ve vitesli motor sürmedim tecrüben yok ve bir okadarda merakım var,Bu cooper,racing tarzlara ama hep çekinmişimdir.Bu vites olayına nası alısacam dıe...Dün gece rüyamda bunla ilgili bişe gördüm,racing tarzı motor var ve ustanın biri(iri yarı,şişmanca)bunun vitesini kalırddıo ve bunu scooter gibi vitessiz bi hale getirio,,:D :D...Bende görüom olayı hemen işte düşünüyorum,alayım şöyle normal yollu bi racing getirim yaptırım bu ustaya..

Vitessiz olmazmı bu motorlar,cooperlar..racingler

:D :p

vites değiştirmek bir süre sonra refleks olacak josecm, çok kolay. Bir tane cup ile 10 dk çalışsan kavrarsın herbişeyi

vitesin keyfi başka...
komprasörü redline'ı herşeyi farklı...

max 1 haftada alısırın araba kullandıysan zorluk çekmessin aynı mantık

Ben görmüştüm bizim cıbırdan biraz daha ufakçaydı ve otomatik vitesti çok şeker bişeydi hayli de fiyatlıydı ama geçmiş zaman marka model unuttum gitti :) Biraz araştırsan bulursun ama vitesli motosikleti de hiçbişeye değişmem :)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
kac paraydı bu motosiklet ? 30.000ytl civarında bi rakam kalmış aklımda

Moderatör
Yaz geldi, cam pencere açık yattın tabi. Üstünü de açtın :p

Ben görmüştüm bizim cıbırdan biraz daha ufakçaydı ve otomatik vitesti çok şeker bişeydi hayli de fiyatlıydı ama geçmiş zaman marka model unuttum gitti :) Biraz araştırsan bulursun ama vitesli motosikleti de hiçbişeye değişmem :)

Al benden de o kadar. Hem otomatik vites delikanlı motorcuyu bozar:p

İnanın ki daha yeni kalktım rüyamın etkisiyle bende siteye daldım hemen akşam bende koca gece Hysoung Gt250R sürdüm bastıkcada basıyodum rüyamda bile o hissi tadabildim İnsan çok mutlu oluyor.Gerçekte olmasada Test etmiş oldum :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:25 AM ----------

Bu aksam poposu açıkta kalan bir tek ben değilmişim:queen:

Bende vites olayını çok kafama takıyordum, hatta forumdan yazılı biçimden sizlere Anlattırmaya kalkmıştım :) .. Sadece aldığım ilk 5dk içinde birkere hata yaptım şimdi pro olduk :p

vites değiştirmek bir süre sonra refleks olacak josecm, çok kolay. Bir tane cup ile 10 dk çalışsan kavrarsın herbişeyi

Aynen scooterda frene basıyorum debriyaja alışmışız..:mrgreen:

Jose işler yok galiba..:mrgreen:

bence cup ile olmaz onun alıştırması ben 3 yıldır cup kullanıyorum 5 ileri bi motora bindim mi ters atıyorum full. Ayarlıcan bi tane uag ya da agk her nese oğrencen vitesliyi :)

müdür, affına sığınarak yorumluyorum; bence bi yerlerin açıkta kalmış, bi pike falan örtsen daha güzel rüyalar görürsün :p

rüyamda ben de çok akıcı fransızca konuşuyordum, uyanınca bi iki denedim vazgeçtim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar