Bence eyüp sultana git.... Orda bişeyler bağlanıyodu..... Bağla sende...Belki tutar....
son zamandada Knight Online'a pis sardım.rüyama girmeye başladı.3 akşam önce kardeşimi ''Koş,savaş çıktı,bana buff at hemen savaşa gideyim diye bağırarak kaldırmışım.bakalım hangi gün düşman diye kardeşimin bogazına sarılcam :queen::queen::queen:
geçen sene ateşlenmiştim evin içinde cz yapıyolardı yatağımın başına nova çakıyolardı sonra warrior gelip o mage i yatırıyodu![]()
alırsın beee gerçi ben alıncaya kadar ak'la kara'yı seçtim babam değil ewden karamandan bile kowdu motora hiç güveni yok
motor olarak ne almayı düşünüyorsun ve neden alamıyorsun
motort ehliyeti için geç kaldım çünkü önce ehliyet istiolar işala bu ayın sonunda oda olacak amavespa vsepaaaaa
motort ehliyeti için geç kaldım çünkü önce ehliyet istiolar işala bu ayın sonunda oda olacak amavespa vsepaaaaa
ne yapcan vespayı,çok para o,alalım sana 5000 km garantili bi çin malı :queen::queen::queen:
artık hiç fark etmez zati ne alıosanız alın valla![]()
QUOTE=SmirnouF;761508]aslında çok farkediyo ,dayım amcam sabancı falan olsa farketmez ama babam esnaf,mecburen Made in China :cherry:
ohhooooo senin gibi birine çatmam işala o zaman![]()
deneyimimi? kendim sürerkenmi:mrgreen: bu arada arkadaşlar ya bu topic in etkisinde kaldım yada ben ciddem motor istiorum artık .. dün gece bende rüyamda gördümm vespanın üstünde sahilde turluodum![]()