rüyalarım bile motosiklet

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence eyüp sultana git.... Orda bişeyler bağlanıyodu..... Bağla sende...Belki tutar....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
moto-girl o gün kaza gerçekleştiyse malum olmuş demektir , geçmiş olsun :p

son zamandada Knight Online'a pis sardım.rüyama girmeye başladı.3 akşam önce kardeşimi ''Koş,savaş çıktı,bana buff at hemen savaşa gideyim diye bağırarak kaldırmışım.bakalım hangi gün düşman diye kardeşimin bogazına sarılcam :queen::queen::queen:

geçen sene ateşlenmiştim evin içinde cz yapıyolardı yatağımın başına nova çakıyolardı sonra warrior gelip o mage i yatırıyodu :p

geçen sene ateşlenmiştim evin içinde cz yapıyolardı yatağımın başına nova çakıyolardı sonra warrior gelip o mage i yatırıyodu :p

univ'de derste canım sıkıldığında arkadaştan hocaya malice atıp bende kafasına kafasına spike çakmak geçiyodu içimden :queen::queen:

ehuehuehueueheuehuehueuuu :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

AYNı şey benm de başıma geLMişti :) HaTTa hemen hemen aynı konuyu açmıstım ben de :) walaa cici girL pardon moto-girL oluyo böLe şeyler arada :) idare et :cherry::rendeer:

alırsın beee gerçi ben alıncaya kadar ak'la kara'yı seçtim babam değil ewden karamandan bile kowdu motora hiç güveni yok

motor olarak ne almayı düşünüyorsun ve neden alamıyorsun

motort ehliyeti için geç kaldım çünkü önce ehliyet istiolar işala bu ayın sonunda oda olacak ama:) vespa vsepaaaaa

Siz kafayı bayağı motosiklete takmışsınız,
hiç iyi görmüyorum durumunuzu :p
işinizin başına haydi :)

motort ehliyeti için geç kaldım çünkü önce ehliyet istiolar işala bu ayın sonunda oda olacak ama:) vespa vsepaaaaa

oooooooo ilk önce ehliyet şart acil tarafından almanı tavsiye ederim gerçi aracı ehliyet sürmüyor ama yinede şart en azından kanunlar gereği

QUOTE=SmirnouF;761508]aslında çok farkediyo ,dayım amcam sabancı falan olsa farketmez ama babam esnaf,mecburen Made in China :cherry:[/QUOTE]

:queen::mrgreen: o başka maddi yönden bakılınca ahh ahhh derim o zaman bende.. ama ilk alma hevesi olunca bende fark etmiyo valla

QUOTE=SmirnouF;761508]aslında çok farkediyo ,dayım amcam sabancı falan olsa farketmez ama babam esnaf,mecburen Made in China :cherry:

:queen::mrgreen: o başka maddi yönden bakılınca ahh ahhh derim o zaman bende.. ama ilk alma hevesi olunca bende fark etmiyo valla[/QUOTE]

bence iyi düşün sonradan pişmanlıklara düşme.zamanında hevesli motorcular sayesinde iyi para kazandım.500 milyonluk mnotoru 650-700 milyona satıyodum.allah günahlarımızı affetsin :queen::queen::queen:

deneyimimi? kendim sürerkenmi:mrgreen: bu arada arkadaşlar ya bu topic in etkisinde kaldım yada ben ciddem motor istiorum artık .. dün gece bende rüyamda gördümm vespanın üstünde sahilde turluodum:p

deneyimimi? kendim sürerkenmi:mrgreen: bu arada arkadaşlar ya bu topic in etkisinde kaldım yada ben ciddem motor istiorum artık .. dün gece bende rüyamda gördümm vespanın üstünde sahilde turluodum:p

ben sana rüyanın dewamını anlatayım. birden devriye dur diyodu.sende durayım derken polisin birini altına alıyodun.tabii ehliyette yoq.gerisini anlatmama gerek yok sanırım :queen::queen::queen:

olur olur rüyalarda olur biraz daha alma motor bak nasıl oluyo :)
birilerinede duyurullur yakında ehliyetimi alıorum geç kaldım zati artık yeterrrr:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar