rüyalarım bile motosiklet

bu sabaha karsı gördüğüm bi rüyamı anlatıcam
ben annemlerle komsudayım cıkıyorum kapıdan eve gidiyorum
sokagın basında
2-3 motor ve bir kac arkadas kaldırımda oturuyor
sonra motorlara bi bakıyorum kaza yapmıslar hemen koşuyorum
yanlarına ne oldu iyimisiniz birşeyiniz varmı diyorum yok iyiz diyorlar
eve gidiyorum ve dolaptan su alıyorum koşarak götürüyorum
tam o sırada ablam geldi derya kalk işe gec kalıcaksın dedi ve uyandırdı offff ya niye geldin tam rüyanın güzel kısmında dedim hehe sonunu göremedim yaralı yoktu galiba motorlarda hasar vardı sadece ne rüya ama of of motor askım her yerde işte:queen:

bi keresinde de benim altımda yamaha r6 olduğunu tahmin ettiğim bir motor var.köy yolundayken viraj dönüyorum tam döndüğüm vakit polise ait bir ford transit çıkıyor önüme...ben korka korka devam ediyorum tam virajı alırken adam kornaya basıp arabayı benim üstüme çevirmeye başlıyor...bende büyük bir telaşla motoru tepeye çıkarıp ağaçların içine sakladım...rüya bu ya helikopter fln da gelmiş beni arıyordu tepemde :p

Bicak
vayyyyyyyy r6 ha güzelmiş yok ben daha 600 rr ımı göremedim kısmet belki görürüm hehe.
senin rüyada ammada maceralıymıs polis helikopteer r6 hehe

rüyalara bak yaaaaaa tam macera bende bu forma takıldıgımdan beri hemen hemen her gün göruyorm ama sabah kaltıgım anda ruyayın unutuyorum delirmeye başladım galiba::deliir::

melocann
unutmak gibi sinir bozucu birşey yok ben ablama cok kızdım neden geldin diye devamı nasıldı acaba cok merak ettim rüyanın ya.
inşallah birgün hepimiz hayalimizdeki motora kavusuruz

tam o sırada ablam geldi derya kalk işe gec kalıcaksın dedi ve uyandırdı offff ya niye geldin tam rüyanın güzel kısmında dedim hehe sonunu göremedim yaralı yoktu galiba motorlarda hasar vardı sadece ne rüya ama

bak şimdi rüyanın sonunu bende merak ettim...neyse devamını yarın alırız artık..:p

genelde benim rüyalar biraz daha uçuk oluyor...en son hatırladığım, içinde motosiklet olan rüyada sn. başbaknımız recep tayyibin arkasında (artçı olarak) benzin alıp, geziyorduk...

yoksa benzine zammı gelecek ..amaninn..:)(parasınıda bana ödetti)

melocann
unutmak gibi sinir bozucu birşey yok ben ablama cok kızdım neden geldin diye devamı nasıldı acaba cok merak ettim rüyanın ya.
inşallah birgün hepimiz hayalimizdeki motora kavusuruz

ben unuturorum sorun bu ama arada uumadıklarım oluyor gerçi bi kaç gün sonra onuda unutuyorum:p

benimmde benimde rüyalarımda motoooooooooooooor:) bende istiorum artıkın hehe:) tatilde bile rahat yok herkes önümde vızıır vızııır:)

bu sabaha karsı gördüğüm bi rüyamı anlatıcam
ben annemlerle komsudayım cıkıyorum kapıdan eve gidiyorum
sokagın basında
2-3 motor ve bir kac arkadas kaldırımda oturuyor
sonra motorlara bi bakıyorum kaza yapmıslar hemen koşuyorum
yanlarına ne oldu iyimisiniz birşeyiniz varmı diyorum yok iyiz diyorlar
eve gidiyorum ve dolaptan su alıyorum koşarak götürüyorum
tam o sırada ablam geldi derya kalk işe gec kalıcaksın dedi ve uyandırdı offff ya niye geldin tam rüyanın güzel kısmında dedim hehe sonunu göremedim yaralı yoktu galiba motorlarda hasar vardı sadece ne rüya ama of of motor askım her yerde işte:queen:

senin zikrin neyse fikrinde oymuş...:p

ben 17 yaşındayken çok yaşamıştım bu olayları.arkası yarın şeklinde ruyalar.haftalık dizi bekler gibi akşamları ruya beklerdim.genelde o gün yaptıklarım harmanlanıyo rüyama.o gün polis kovaladıysa ,rüyamda polislerle kapışıyom.eger o gun düştüysem ruyamda saglık ocagı ve pansuman yapan hemşireler görüyom.ama her rüya ayrı bir hikaye.

son zamandada Knight Online'a pis sardım.rüyama girmeye başladı.3 akşam önce kardeşimi ''Koş,savaş çıktı,bana buff at hemen savaşa gideyim diye bağırarak kaldırmışım.bakalım hangi gün düşman diye kardeşimin bogazına sarılcam :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar