rüyada motosiklet görmek

Valla ne yalan soyliyim ben son 1 aydır cok cok cok sık hyo 250r goruyorum bu haziran'da alıcam inş. =) artık sıyırdım bazen almıs geziyorum bazen almaya gidiyorum alamadan ruyam bitiyor benim durum vahimmm:cherry:

be nezaman rüyamda motosiklete bindiğimi görsem ardından uzun bir yolculuğa cıkıyorum. demekki bana yolculuğa keramet

Valla ne yalan soyliyim ben son 1 aydır cok cok cok sık hyo 250r goruyorum bu haziran'da alıcam inş. =) artık sıyırdım bazen almıs geziyorum bazen almaya gidiyorum alamadan ruyam bitiyor benim durum vahimmm:cherry:

bende görüyorum sürekli.. ekim ayında da ben alıcam motoru ama dün gece gördüğüm rüyada tanımadığım birinden emanet olarak 250r alıyodum ve birden ön frene yükleniyodum motor takla attı bi baktım ön grenajlar yok.. :silent: sonra etrafta mal mal gezindim bi süre sonra rüyadayım lan ben dedim bi sevinç koptu içimden :queen: :queen: sonra uyandım bi wc' ye koştum hemen :cherry:

Öyle olsaydı benim 100den fazla yeni arkadaşım olması gerekirdi.Rahat 2günde bir gazlıyorum rüyalarımda :queen:

eğer racing bişey görürseniz buda öleceğinize işaret olmasın

misal cbr 1100xx

hehey :mrgreen:

Erzurumda cbr 1100 xx yokmu yakışıklı.....benim makineden ne istiyorsunuz yahu....(ben de karslıyım ):queen::queen::queen: xx öldürmez merak etme çok güvenli bir makinedir....:cat:

Öyle olsaydı benim 100den fazla yeni arkadaşım olması gerekirdi.Rahat 2günde bir gazlıyorum rüyalarımda :queen:

Signatüründe ' Bokmavisi Nedir? Hadi google'la.. ' yazısını gördüm araştırdım meraktan :D

bir çok anlamı var ama en çok hoşuma gideni buydu :cherry:

hayatın mavi ekranıdır. sevgili ile seyredilmesi bambaşka bir zevk olan mavinin hayatına getireceği renklerden bihabersindir.
:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar