rüyada motor görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gece rüyamda 1 metre yükseklikten motorumu tanıdığım bi arkadaşım düşürüüyor... seleye otururken aşağıya doğru hem arkadaş hemde motoru yanlamasına düşürüyor ..ben motorun durumuna bakamıyorum...arkadaşı hiç takmıyorum valla öldümü kolu kanadı kırıldımı hiç umurum değil:) uyandığımda rüya olduğunu anlayınca dünyalar benim oldu mutlu oldum yavvv nasıl sevindim nasıl bi bilseniz...:)

senin bi tarafın açıkta kalmış moruk kabus börmüşsün :mrgreen:

Tam 25 yıl önce gördüğüm bir rüyada eski mahallemizde belli bir noktada gördüm kendimi, mavi bir Suzuki GSR'm varmış. Biliyorum, tabii ki o zaman GSR filan yoktu. Ama ben gördüm işte. Birkaç ay önce o noktaya gidip durdum, gerçek bir mavi GSR ile....

senin bi tarafın açıkta kalmış moruk kabus börmüşsün :mrgreen:

illaki ondandır m.o.r.u.k:silent:

Tam 25 yıl önce gördüğüm bir rüyada eski mahallemizde belli bir noktada gördüm kendimi, mavi bir Suzuki GSR'm varmış. Biliyorum, tabii ki o zaman GSR filan yoktu. Ama ben gördüm işte. Birkaç ay önce o noktaya gidip durdum, gerçek bir mavi GSR ile....

süper final olmuş ...ben istemem motorun yanlamasına düşmesini tabi:):)

Son düzenleme:
şaka bi yana motoru ilk aldığım zamanlar rüyamda bile motor sürüyodum nasıl keyif veriyordu anlatamam
halen öylede insan oğlu doyumsuz işte hep daha fazlasını istiyo. .:mrgreen:

Ben bi aralar bu siteyi bile görmeye baslamıstım :) Hatta öyLe bi topic bile açmıstım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar