rr900 deki cesarete bakın:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her türlü adam var.... Haklısın.... Ama 20 km yolda bu şekilde kaç tane araç sürücüsüne denk gelirsinki?.... Diyelim 260 la gidiyorsun ama en az 10 kere yol istersiniz...Heleki meskün mahal içinden geçen çevre yollarında....

Neyse artık ne desek boş... Herkes bildiğine okur... Herkese bol şans.....

kaçma ulennn...lafları sallayıp kuyruğunu kıstırıp nereye böyle...:queen:

hemen tırstın demi len...iki dakka davanın arkasında duramadın...sende erkeksin bende işte...ona yanarım...:cherry:

iyidir ekamba adamım...biz buradayız...merak etme...gangaların bıraktığı yerde...:bounce:Noscu dayımıda çağırın...Voltran oluşturalım...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kaçma ulennn...lafları sallayıp kuyruğunu kıstırıp nereye böyle...:queen:

hemen tırstın demi len...iki dakka davanın arkasında duramadın...sende erkeksin bende işte...ona yanarım...:cherry:

iyidir ekamba adamım...biz buradayız...merak etme...gangaların bıraktığı yerde...:bounce:Noscu dayımıda çağırın...Voltran oluşturalım...:p

Adım Fürek mi olm...Burdayım sen yaz, ben okur cevaplarım.....

Kardeş işte böyle...Burada böyle başlık açılınca hep olay çıkar... Topic patlar...

Polemik alır başını yürür.... :cat::cat:

abowww olm sen tam fırıldaksın be...ortalığı karıştıran sensin...Otobanda karşıma biriniz denk gelmesin diyen sensin...şimdide KARDEŞ edebiyatı...e yuh sana artık...Eski Ankara bozkır ayusu şimdinin İzmirde medeniyet görmüşü seniii...:queen:

alp_tunay,,,topiğin başlığında ne war dostum????
gayet açık ve net bir başlık.ben mike tyson la ringe çıksam
aynen wayyyyyyyyy ekamba daki cesarete bakın der tüm kanallar ve haber bültenleri
biz alt tarafı topik açtık:cherry::cherry::cherry:

metehan,nosscuyu ve diğerleri de gelirse burda da barınamayız baba:cherry:
şu sıralar sakin olmakta fayda war,,,sahi fürek te neyin nesi?????????:silent:

olaya bak beeeeee,bi topik açtık millet birbirine girdi
yahu neden ben topik açınca hep böyle oluyorrrr:pr:
relax arkadaşlar relax:)
metehan naaber dostum:)
aYe,kardeşim naber
cartman,ben nerdeysem ateş te orda sanırım:pale:

ekamba sağlam topic açmışsın. Buna benzer 3-5 tane daha topic açsan mt'de kan gövdeyi götürür:mrgreen:

Elint: MD'Den bu yüzden attılar zaten adamı hahhaahahah :queen:

ekamba sağlam topic açmışsın. Buna benzer 3-5 tane daha topic açsan mt'de kan gövdeyi götürür:mrgreen:
elimde bitane gece drag kalkış videosu war açmaya korkuyorum wallahi:p AÇAYIMMI???

eray bu yüzden değil,size cvb yetiştirmekten kendim çıktım bu arada
topluca istifa,yanlış yönlendirme insanları:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abowww olm sen tam fırıldaksın be...ortalığı karıştıran sensin...Otobanda karşıma biriniz denk gelmesin diyen sensin...şimdide KARDEŞ edebiyatı...e yuh sana artık...Eski Ankara bozkır ayusu şimdinin İzmirde medeniyet görmüşü seniii...:queen:
İstersen arkadaşlarına Fürek in manasını bir açıkla....

Konuyu okumadan sazan gibi atladığın nasıl belli.... En baştan okuyarak gelseydin konuyu kızıştıranın ben olmadığımı görürdün...... Ama nerde sende o aklı?... Aklın başka yerlerde...

Ne diyim adama?... 40 yaşında diyen sen değilmisin?... Olm mu diyim .... :silent:

5 dakka delikanlı ol Fürek demiycem bidaha söz.....:cat::wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ha birde harbi tırt SS'çi wardır, o da bu senaryo'da arabayı 150 metreden görünce frene asılandır :cherry:

Ben SS üstüdeyken değil 150mt 1km mesafeden frenlere asılmaya başlıyorum. Tırtın kralıyım önde gidip bayrak sallayanıyım hatta.:queen:

Ama araba kullanıyorsam ve önde biri yolu tıkamışsa, diğer şeritler boş ve hızına uygun olduğu halde inatla en sol şeritten gidiyorsa 200'le de olsam tamponuna dayanır itmeye başlarım.::ranntign

Ha bir de fürek = Fatih Ürek olsa gerek kanımca.:cherry:

Son düzenleme:
şincik Fürek...Fatih Ürek'in kısaltılmış hali oluyor...

bende Alpe Alp Gay Fırıldanyodis diyom...karşılıklı bir hitap şekli...

aramızdaki diyalog...lütfen deşmeyelim...:p

Ben SS üstüdeyken değil 150mt 1km mesafeden frenlere asılmaya başlıyorum. Tırtın kralıyım önde gidip bayrak sallayanıyım hatta.:queen:

Ama araba kullanıyorsam ve önde biri yolu tıkamışsa, diğer şeritler boş ve hızına uygun olduğu halde inatla en sol şeritten gidiyorsa 200'le de olsam tamponuna dayanır itmeye başlarım.::ranntign

Sende SS cisin güyaa...altında 1000 RR var güya...

bi numaranı görmedik...canın sıkılır SS alırsın...ohh...gözümüzde yok ...ama...iki numaranıda göremedik...anca gece yarıları Jepplerle gezersin..

bak abilerin hocaların burada...feyz alacağın kişiler burada...makinanın hakkını verr hakkınıı...:cherry::bounce:aragaz smileysi...

bu arada Fatih Üreğin bir KOBRA dansı vardır...görmek istermiydin...yani hiç merak ettinmi babında soruyom...:cherry:

Son düzenleme:
Sende SS cisin güyaa...altında 1000 RR var güya...
bi numaranı görmedik...canın sıkılır SS alırsın...ohh...gözümüzde yok ...ama...iki numaranıda göremedik...anca gece yarıları Jepplerle gezersin..
bak abilerin hocaların burada...feyz alacağın kişiler burada...makinanın hakkını verr hakkınıı...:cherry::bounce:aragaz smileysi...
hemen bana yolla baba:cherry:

ekamba nerde, hareket orda!!!!!!!!!!! :)
mt tarihinin en büyük hareket dalgasına girmek üzere aman dikkat !!! :)

bu arada metehan abicim nasılsın umarım hatırladın beni :) :) :) :)

Son düzenleme:
valla siz genclerin hızına yetişilmiyor...ben artık aştım motosiklet olayını...4 tekere geri döndüm...oh mis...tayfayı yakalamışken bizde şovumuzu yapalım...

Haşin erkek Mete Handro...Nişantaşı Çocuğu...:queen:

siz gencler makinalarınızda Işık Hızına çıkarken ben tasavvuf müzüğü eşliğinde Ahmet Özhanla boyutlara akıyorum .....

Sordummmm sarıııı çiçeğğeeeee...annnennn babannnn yokmudurrrr....çiçekkk derkiiii .....:queen::queen:

deeerrrrmişimm...:bounce:

dscf0180tp2.jpg

Son düzenleme:
metehan abi o araba 307 CC mi ?

cartman: sayfanın ırzına geçtin :silent:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar