rr900 deki cesarete bakın:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu videoya ancak helal olsun denir.... biri 2006 yüklü R1 diğeri ise 97-98 moder leş bir 900 RR ( alkışsmilleyi) marifetmiş gibi övüne övüne nasıl koyarlar bu videoyu anlamıyorum .... ( alkışsmilleyi) ( alkışsmilleyi) ( alkışsmilleyi)
emin,marifet değil.paylaşım dostum.ok.dostum diyorum bak dikkat et ok kardeşim.iyi akşamlar

maşallah kan gövdeyi götürüyor. .bunların içindede ekamba nikli üyeleride mevcut her türlü atışma küfür cabası.
gözlük vereyim,kuru fasulye gibi konuşarak mt ninde huzurunu bozacak anlaşılan.bu tiplere yönetimin taviz göstermiyeceğini umuyorum..
KÜFÜR OLAYI GERÇEKDIŞI BİR SAPTAMA,BU KONUDA POLEMİK YAPMAK İSTEMEM FAKAT ÖNYARGILI YAZINIZA ŞAŞIRDIM DOĞRUSU?
YÖNETİM NEYİ YAPACAĞININ KARARINI VERİR SANIRIM.
gözlük vereyim yada kurufasulye olayına neden takılı kaldınız onu anlıyamadım.
polemik olsun diye değil fakat ince espri yapılmıyormu bu sitede???
neden insanlar kendi benliklerini saklayıp belli bazı kalıplara sokulmak isteniyor???
siz şimdi kalkıp cem yılmaz a nasıl cem bey lütfen yaptığınız esprilere dikkat et koca tr izliyor dersiniz???yazdığınıza şaşırdım sadece.polemiğe girmek istemiyorum.aYe nikli arkadaşıma sadece esprisine cvb verdim okadar.
rahatsız olduysanız bu şekilde yazı yazacağınıza uyarı butonunda şikayetinizi bildirir yönetim de bakar bi karar verirdi.değilmi arkadaşım:cat:

GKN

sakıncası yoksa biri bana neden md den mtye bi anda bu kadar transferin arttığını söyleyebilirmi:?
yanlış anlamayın tabiki seviyeli bilinçli dürüst her arkadaşa kapılarımız ardına kadar açıkta, neden bi anada buakadar dönüş oldu?

Elinize sağlıkda tehlikeli be kardeşim.Hoş pek hızda yok ama o manevralar bizim yollara fazla.Siz tinede dikkatli kullanın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu videoya ancak helal olsun denir.... biri 2006 yüklü R1 diğeri ise 97-98 moder leş bir 900 RR ( alkışsmilleyi) marifetmiş gibi övüne övüne nasıl koyarlar bu videoyu anlamıyorum .... ( alkışsmilleyi) ( alkışsmilleyi) ( alkışsmilleyi)

deliemin kardeşim yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sakıncası yoksa biri bana neden md den mtye bi anda bu kadar transferin arttığını söyleyebilirmi:?
yanlış anlamayın tabiki seviyeli bilinçli dürüst her arkadaşa kapılarımız ardına kadar açıkta, neden bi anada buakadar dönüş oldu?

Orda dostluklar yapmacık... Arkadaşlıklar maddiyata bağlı......:cat::cat:

abi bi sorun var bu videolarda yada şike var tamm r1 in geçmesi mantıklı geliyoda 900RR ında o kadar geri kalmaması lazım :mrgreen: yada 900rr ın pilotu dandik .. :) de 900rr pilotu üyeyse kızmasın öyle azımdan çııverdi işte :salut:

zaten drag bvideosuda sayılmaz bu hani kalkış :queen:

emin,marifet değil.paylaşım dostum.ok.dostum diyorum bak dikkat et ok kardeşim.iyi akşamlar

KÜFÜR OLAYI GERÇEKDIŞI BİR SAPTAMA,BU KONUDA POLEMİK YAPMAK İSTEMEM FAKAT ÖNYARGILI YAZINIZA ŞAŞIRDIM DOĞRUSU?
YÖNETİM NEYİ YAPACAĞININ KARARINI VERİR SANIRIM.
gözlük vereyim yada kurufasulye olayına neden takılı kaldınız onu anlıyamadım.
polemik olsun diye değil fakat ince espri yapılmıyormu bu sitede???
neden insanlar kendi benliklerini saklayıp belli bazı kalıplara sokulmak isteniyor???
siz şimdi kalkıp cem yılmaz a nasıl cem bey lütfen yaptığınız esprilere dikkat et koca tr izliyor dersiniz???yazdığınıza şaşırdım sadece.polemiğe girmek istemiyorum.aYe nikli arkadaşıma sadece esprisine cvb verdim okadar.
rahatsız olduysanız bu şekilde yazı yazacağınıza uyarı butonunda şikayetinizi bildirir yönetim de bakar bi karar verirdi.değilmi arkadaşım:cat:

ben yaptığınız esprileri samimi bulmuyorum resmen(espri denilirse)laf sokmaya çalışıyosunuz.md yi yeterince karıştırıp buraya kaçtığınız aşikar.her topiçte sizin kavgalarınızdan yazı bile yazamıyordum.mt deki üyelikleriniz yenide değil demekki mt sizi açmamış ama md yede artık yazacak yüzünüz yok heraldeki buraya topluca kaymaya başladınız..
bu konuyu uzatmak yada sizle tartışmak taraftarıda değilim.bu konuda zaten son mesajımdır. sadece bu esprilerinizin zaman geçtikçe nelere dönüştüğünü md den biliyorum.
yönetim taviz vermez lafıma gelincede md de yeterince sizlere sabır ve iltimas gösterilmiş ama aynı tas aynı hamam..
umarım buradada diğer üyeleri siteden soğutmazsınız.iyi forumlar..

md ile mt arasındaki tek fark md de argo küfür bini bin para nasıl buna modlar göz yumuyor hayret saygı yok. mt de sevgi saygı çerçevesinde bilgi alışverişi düzeyli sohbet kimsenin birbirine artisleşmemesi filan falancıl:)
@alp_tunay
Orda dostluklar yapmacık... Arkadaşlıklar maddiyata bağlı......
katılıyorum:cat:

ben yaptığınız esprileri samimi bulmuyorum resmen(espri denilirse)laf sokmaya çalışıyosunuz.md yi yeterince karıştırıp buraya kaçtığınız aşikar.her topiçte sizin kavgalarınızdan yazı bile yazamıyordum.mt deki üyelikleriniz yenide değil demekki mt sizi açmamış ama md yede artık yazacak yüzünüz yok heraldeki buraya topluca kaymaya başladınız..
bu konuyu uzatmak yada sizle tartışmak taraftarıda değilim.bu konuda zaten son mesajımdır. sadece bu esprilerinizin zaman geçtikçe nelere dönüştüğünü md den biliyorum.
yönetim taviz vermez lafıma gelincede md de yeterince sizlere sabır ve iltimas gösterilmiş ama aynı tas aynı hamam..
umarım buradada diğer üyeleri siteden soğutmazsınız.iyi forumlar..
arkadaşım,bizim biryerden kaçtığımız yokki??
burası bir motorsever sitesi olduğundan üye olduk.okadar.o dediğiniz platform
o tür cvbları gerektiriyordu ve yazdım.bugüne kadar yaptığımız hiçbirşeyden pişman olmadık olmayız da iyi yada kötü.
aynı tas aynı haman derken bu tür yazıları okudukça agresifleşiyor ve cvb hakkımı kullanıyorum.şimdi size cvb vermek istemiyorum polemik olmaması açısından.o yüzden dediğin gibi yapıp tartışmayalım ok kardeşim:cat:

Orda dostluklar yapmacık... Arkadaşlıklar maddiyata bağlı......:cat::cat:
öyle düşünmemek gerek,çünkü birçok arkadaşım war ve maddiyat olarak kesinlikle olduğunu sanmıyorum.
fakat düşüncene saygı duyuyorum

çünkü ekamba peşinden milyonları sürüklüyoooorrr :queen:
mesela sen:p

metalgod,,bu sadece deneme kalkışıydı,hiçbirşekilde idda falan yoktu,
sadece rr900ü denedik okadar.bu arada rr900 ü kullanan arkadaşım inan ama gerçekten inan ki çok deneyimli ve tecrübeli bir kullanıcı abim.yıllarını bu hayale koymuş ve kendi oğlu 125 cc draglarda 1 olmuş ve 125cc+250cc lerde resmi pist yarışlarında ilk 2 yi sürekli paylaşan arkadaşımızın babasıdır:cat:
ve büyük ihtimalle önümüzdeki sezon japonyaya gidecek olan bir kardeşimizdir.
yani rr900ü kullanan abimiz çok süper bir kullanıcıdır.
o videoda sadece acaba rr900 le draglara girersek ne gibi sonuç alınır diye denemeler yapılmıştır.zaten bu denemelerden sonra r1 alındı kendileri tarafından:cherry:

ben olsam r1 almak yerine 900rr ı toplardım :) r1de çok severim aslında motorgücüne göre gövde yapısı olarak çok esnek bi canavar şehir içi kullanımıda rahattır bunun 600rr ın 1000 liği gibi oluyo :mrgreen:

videodaki pilotla tanışmak isterdim :mrgreen: madem o kadar iyi önümüzdeki sezon cbf 250 yarışlarına girmek istiyorum zaten bende :cherry: aslında gönlümden geçen bi 600 lükle yarışlara katılmakya.. motoru taşı cart yap lastik al felan çok masraflı geliyo cıbıflarla beleş beleş oynarım ben :cherry:

bu arada tekay plazaya sevgiler :queen: bu gün yanına uğricam galiba

alp_tunay: Söylemiş olduğun çok ayıp.Her ne kadar SS motor kullanan insanlar çok olsa bile MD'de arkadaş gruplarına bir bakarsan kiminde 2007 SS vardır kiminde 98SS kiminde scooter varken kiminde motor bile yoktur.Ortamı bilmeden ve insanarı tanımadan bu şekilde konuşman hiç etik değil fikrimce,yakıştıramadım.

metalgold: uğra tappi :) ,ekamba ile ilk fuardan tanıştık bana msnden yalvarıyodu R1'ni verip GSXR 1000 almak için ama söyledim ona leş makine takasa almadığımı :queen: şaka bi yana istediğin zaman uğrayabilirsin.

ekamba: seni yalnız bırakmak olurmu hiç buralarda,sen nereye ben oraya :D

Paraylamı tuttular sizi :silent:Sitemizi bozmak için. inşallah seviyesiz bi form olmaz :pale:

abi eksoz sesleri çok güzel uzun zaman oldu böyle net eksoz dinlemeyeli harika emeğinize sağlık

GKN

çok cesaretliymiş 900 rr
yalan olcağı her türlü ortada:)
eski teknoloji abi, r1 de şimdi strok kısa, devir yüksek güç fazla vs.. vs..
ki bence standart r1 1000rr ın bile kalkışta yada düzde içinden geçer..
onun için sonuç çoktailginç deil:)
yalnızm ekamba da yarıyo geçiyo yani:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp_tunay: Söylemiş olduğun çok ayıp.Her ne kadar SS motor kullanan insanlar çok olsa bile MD'de arkadaş gruplarına bir bakarsan kiminde 2007 SS vardır kiminde 98SS kiminde scooter varken kiminde motor bile yoktur.Ortamı bilmeden ve insanarı tanımadan bu şekilde konuşman hiç etik değil fikrimce,yakıştıramadım.

Ortamları yeterince biliyorum...Hatta senden daha fazla... Birde her çeşit motordan var grupta dediğine ancak gülüyorum.....
çok adam tanırım scooter ı olupta dışlanan.....:cat::cat:

Son sözüm madem orası güzel ortam güzel burda ne işin var?.....:silent::wiinkk:

Tubis ablacım kavgalı ortamdan gelmişler, bir anda MT'nin huzurlu ortamını kaldıramazlar.

Söz konusu şey huzur bile olsa, bir anda aşırı doz iyi değildir.

Alışma sürecinde arkadaşa destek oluyorum.:queen:

Gerçi çokta zorlanmıyorum videoları izlediysen görmüşsündür, RR900'ün motoru bitik, R1 zaten gitmiyo, geçmesi normal, ben koşşam ikisini birden geçerdim.:queen:

Yahu ekamba filan geldide çocuk oyalanıyo işte. Rahat bırakın kumlarında oynasınlar :queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar