+123456789
SS almanın mantığını bir türlü anlayamadım. Ss'ler yüksek hızlara çıkmak için yapılmış motorlar bu motorların sürücülerine yavaş git demek mantıksız. Fakat çıktıkları yüksek hızlarda önlerine bir çocuk çıksa araba çıksa hadi bunlar boşver o hızda yoldaki ufak bozukluklar bile motosikletin kontrolünü kaybetlerine neden olabilir. Bütün bu riskleri bile bile neden ss alıyorlar. Her nekadar korumalar tam olsada onlarda belli bir dereceye kadar olan darbeleri emecek şekilde yapılmışlardır.
Birde yüksek hızlara çıkıpta kaza yapan sürücülerin diğer sürücleri suçlama olayı var. Eleman 200+ giderken yoluna çıkan bir sürücü yüzünden kaza yapıyor ve yoluna çıkan sürücü suçluyor. Böyle haberleri okuduğumda kendimi hep o araba sürücülerinin yerine koyuyorum .Bakıyorsun aynanda nokta gibi birşey var( motor oldugu bile belli degil) ve sonra sollama çıkıyorsun tam sollamanı bitireceksin o nokta gibi şey 3-5 sn de senin arka tampona yapışmış.
Arkadaşlar suçu birazda kendimizde aramalıyız.
Ben arabayla giderken denk gelemiyorum... Ah bi denk gelsem....r:
r:
Denk gelsen napacaksın ki.:silent:
Taksi şöförleri gibi mi konuştun mu ney, ben mi yanlış anladım, hem noliyy ki.![]()
ben taraf olmak istemiyorum ama...ekamba...deli emin gsxr pro ve ryangt dostlarımında sizler gibi sitede her şeyi yazma özgürlükleri var...taş yerinde ağırdır...MD ve bizi ayıran özellikler var...herkes kendini nerede mutlu hissediyorsa orada yazar veya yazmaz...biraz hoşgörülü olmakta fayda var bence...
hiç birimiz site üzerinde hak iddia edemez...bekçiliğe gerek yok...eleştiri tabi olacak ama huzurumuzu bozmayın demekde hoş değil bence...burası paylaşım forumu...neyi nasıl paylaşacaklarını sizlere soracak değiller...ben geyikciyim...konu dışına beklerim...onlar SS ci hız denemeleri...atraksiyon ...adrenalin hayatlarının içinde...bunlar doğal şeyler...hani inceden fırça çektiğiniz kişinin yaşı 40...biraz daha saygılı olmalısınız...beğenmiyorsan girmezsin topiğe ...bu kadar basit...
o kadar basit ki alp kırosu sana diyom gelinim sen anla...
ALP kekosu özellikle senin arıza çıkarman beni son derece üzüyor...yapma bunu alpcim...MD kadar başına taş süşsün len...sanki çok umrumuzda yav...mod var admin var...şikayet mercileri belli...adamların tarzı üslubu makinaları belli...SS ciler dışında bizi görsellik ilgilendirir...anlayanda yazıyor anlamayanda..
bölücülük yapmayın...
sen şimdi bana yalakalık yapma dersin ama MD de Mt netde hayatımızın bir parçası....anlayana tabiii......
Ben arabayla giderken denk gelemiyorum... Ah bi denk gelsem....r:
r:
170 kg motorun ağırlığı,en az 1000kg herhangi bir arabanın ağırlığı... SS motor arabaya ne tehlike yaratabilirki,sinek gibi yapışır en kötü ihtimalle (şimdi demir bükeyler atlayacak,komple teorilerine bakın)
otobanda önümüze kız çocuğumu çıkacak? E bu kızın ana babası gerizekalı mı? Otobana niye salsın kızını?Ekmek almaya mı? Otoyolda Karşıdan karşıya geçen hıyarlara çarpınca öldü diyemi üzülceksiniz? Yapmayın Allah aşkına SS çarpmasa başka bir araba çarpacak.
alp_tunay: umarım bana denk gelirsin,o kafa çıkartanlardan biri sen ol birgün gör bakalım neler oluyor
yav kanka naparsın bi desene...abuk subuk yazmışın kızma ama...oda insan sende insan evladı...yani beni bilirsin ...SS ciler hakkındaki görüşlerim sabittir...herkes hatasının bedelini öder...napcan önüne kırıp katilmi olucan...acımam derken napıcan bi yazıver...valla sende benim büyüğümsün yaşın başın almış 40 a merdiven dayamışın ama 12 yaşında veletler gibi mesaj yazmısın...valla kızdırdın bu gece beni...yakalarsam muck yane ha...:farao:
otobanda önümüze kız çocuğumu çıkacak? E bu kızın ana babası gerizekalı mı? Otobana niye salsın kızını?Ekmek almaya mı? Otoyolda Karşıdan karşıya geçen hıyarlara çarpınca öldü diyemi üzülceksiniz? Yapmayın Allah aşkına SS çarpmasa başka bir araba çarpacak.
Otobanda 140-150 giderken tam sollama yapıyorsun arkanda motor selektör yapıp duruyor..Nereye kaçıcaksın... Bildiği halde hala soluna giripte gaz verip sürücüleri korkutma peşindeler.... Hele birde bu bayansa düşün artık....
Teorik olarak haklısın, ama uygulamada ne oluyor benden iyi biliyorsunuzdur.
Atıyorum hızı 141 olan solmaya çıkan araç'ın solladığı araç 139'la gidiyor.
Otobanda kimin eli üstte oynuyorlar.
Aradaki hız farkı 1km gibi oluncada sollama yaklaşık 3-4km'de anca tamamlanıyor.
Yani tabiri caizse yan yana gidiyorlar.
Sonra sol şerit bağımlılarına diyecek laf bile bulamıyorum, 4 şerit bomboş otobanda neden en soldan giderler?
Sellektör yaparsın kızar bağırır nadiren yol verir, sonra aynandan bakarsın yine sola geçiyor:silent:
Dört teker kullanıcılarının yarısından fazlası böyle, malesef araçlarını egoları kullanıyor.
olaya bak beeeeee,bi topik açtık millet birbirine girdi
yahu neden ben topik açınca hep böyle oluyorrrrr:
relax arkadaşlar relax
metehan naaber dostum
aYe,kardeşim naber
cartman,ben nerdeysem ateş te orda sanırımale: