- Motosikleti
- Ns200 15"
Royal Enfield nedense tam işi bitirirken aklına başka bir şey gelirde bütün zevk gider ya bendede öyle bir his uyandırıyor bu marka.
Dominari once ben dedimGönül koymadık yahu (o ne demekse? benim lügatimde olan bir tabir değil...), takılıyoruz. En azından bu konu kıl dönmesi ile ilgili değil motosikletle ilgili. (Şükür...)
Şu anda kullandığın motosikletle Trident arasına bir şey koyman lazım; düşük cc scooter'dan bir anda 80 küsür beygir vitesliye geçmek çok sağlıklı değil bence. (Sıfır istiyorsan 400'lük Dominar'lar da taksitle falan satılıyor yani...)
Bana da truimpha, nine9 t gücü yetmeyene alın la biz yaptık gibi geliyorRoyal Enfield nedense tam işi bitirirken aklına başka bir şey gelirde bütün zevk gider ya bendede öyle bir his uyandırıyor bu marka.
Ben shotgun 650 sormuştum ama hatırlamıyorum sadece x verip geri kalanda taksitte yardımcı oluruz demişlerdi.Sorduysan bear 650 ve himalayan 450 nakitte kaç diyor?
Bahsettiğiniz modellerden daha çok Rks Cafe 152'nin abisine benziyor.Bana da truimpha, nine9 t gücü yetmeyene alın la biz yaptık gibi geliyor
Bear bence guzel olmasina ragmen cok pahali bi alet.Bana da truimpha, nine9 t gücü yetmeyene alın la biz yaptık gibi geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben shotgun 650 sormuştum ama hatırlamıyorum sadece x verip geri kalanda taksitte yardımcı oluruz demişlerdi.
Bear 650 şu an 500 bin tl nakit fiyatı var sahibinden de öyle yazıyor.
Bu arada görüntüler fotoğraflarda küçük gibi duruyor ama değil
Evet bu markanın konusunun genel cevabı tutulmuyor bizim milletin bildiği 4 tür var sukuter, racing, touring,naked geri kalana binmek,heves etsek normlara aykırı davranmıs oluyoruz, bu kadar rafinelikten uzak yaşamak... Aslında honda yamahayı suçluyoruz ya suçluluk biz alıcılarda yıllarca ybr ,cbf,pcx,nmax,r25,cbr250,mt07,nc750 derken diğer distürbitör firmalarda burnu kalkıklığından ödün vermedi şimdi sonuç ne zortingenBear bence guzel olmasina ragmen cok pahali bi alet.
Royal Enfieldlarda 3 seri var; ilki 350 cc hava sogutmalilar. Hunter, bullet, meteor 350, classic 350 felan. Bunlarin beygirleri dusuk ama torklari yeterli diye biliyorum.
450 ccler var, guerilla ve himalayan. Himalayan tam bi traktor. Bir kac youtuber gordum, bunlarla gercekten himalayalarin eteklerinde 4000 5000 metre irtifalara kadar cikiyorlar.
Bi de 650 ccler var, super meteor, shotgun, classic 650 ve bear. Bu seride super meteor, bear ve classic 650nin tipini cok begeniyorum ama gene bence bunlara o parayi verene kadar ikinci elde dusuk km cok iyi motorlar bulunur.
Scram 411 ise yanilmiyorsam eski himalayanin farkli bir turevi. Cok tutulmadi sanirim.
sizi mi kıracağız hocam buyurun,Daha az önce zontes konusunda elim V-strom yazmaya gitti, 250cc'den sonra bekleyip daha yüksek cc alırsın falan dedim, sonra dedim ki direk vstrom yazmayayım 10 yaşında bakımlı japon daha iyidir falan yazdım. Biri sorarsa 10 yaşında uygun fiyatlı 250cc'den yüksek cc olarak ne var diye, hemen altına v strom yapıştırıcam. 20 Sayfa konu için adı çok az anıldı.
Bear 650nin pesin fiyati 600bin tllerde. Kosuyolundaki dogan trendin ikinci elcisinde moto guzzi v85 tt, 6200 kmde, 517bin tl. 675e de daha 3500km olmamis stelvio aras var. Kusura bakmasin k-rides ama beare o parayi verecegime moto guzzi alirim. Daha triumph, suzuki ve bmw ikinci ellerinden hic bahsetmiyorum bile.Evet bu markanın konusunun genel cevabı tutulmuyor bizim milletin bildiği 4 tür var sukuter, racing, touring,naked geri kalana binmek,heves etsek normlara aykırı davranmıs oluyoruz, bu kadar rafinelikten uzak yaşamak... Aslında honda yamahayı suçluyoruz ya suçluluk biz alıcılarda yıllarca ybr ,cbf,pcx,nmax,r25,cbr250,mt07,nc750 derken diğer distürbitör firmalarda burnu kalkıklığından ödün vermedi şimdi sonuç ne zortingen
O paraya aynı sınıftan Triumph t100 hatta t120 alırsın. t100 de o paraya sıfır gibi olur. Aynı şekilde xsr700 ve hatta xsr900 alırsın.Bear 650nin pesin fiyati 600bin tllerde. Kosuyolundaki dogan trendin ikinci elcisinde moto guzzi v85 tt, 6200 kmde, 517bin tl. 675e de daha 3500km olmamis stelvio aras var. Kusura bakmasin k-rides ama beare o parayi verecegime moto guzzi alirim. Daha triumph, suzuki ve bmw ikinci ellerinden hic bahsetmiyorum bile.
Dedim ya daha triumphlara diger markalara gelmedim diye. T100 bence cok mantikli.O paraya aynı sınıftan Triumph t100 hatta t120 alırsın. t100 de o paraya sıfır gibi olur. Aynı şekilde xsr700 ve hatta xsr900 alırsın.
Yok bu konuda değil, başka konudaydısizi mi kıracağız hocam buyurun,
10 yaşında uygun fiyatlı 250cc'den yüksek cc olarak ne var hocam ?![]()
ben anlamam hocam ben burda gördümYok bu konuda değil, başka konudaydı![]()
Bunlar kış ortası 350 civarına düşer muhtemelen 2. elde. Bunlar varken enfield çok gereksizEvet bu markanın konusunun genel cevabı tutulmuyor bizim milletin bildiği 4 tür var sukuter, racing, touring,naked geri kalana binmek,heves etsek normlara aykırı davranmıs oluyoruz, bu kadar rafinelikten uzak yaşamak... Aslında honda yamahayı suçluyoruz ya suçluluk biz alıcılarda yıllarca ybr ,cbf,pcx,nmax,r25,cbr250,mt07,nc750 derken diğer distürbitör firmalarda burnu kalkıklığından ödün vermedi şimdi sonuç ne zortingen
A ehliyetine yazıldım bekle beni traympBunlar kış ortası 350 civarına düşer muhtemelen 2. elde. Bunlar varken enfield çok gereksiz
hayırlı olsun şimdiden, ben de yeni aldım. yeni yılda harçlar 2 katına çıkacakmış, kurs ücreti de yükselecektir, isabet olmuş hocam.A ehliyetine yazıldım bekle beni traymp
Teşekkürler,size de hayırlı olsun.hayırlı olsun şimdiden, ben de yeni aldım. yeni yılda harçlar 2 katına çıkacakmış, kurs ücreti de yükselecektir, isabet olmuş hocam.
Bu motor satılmamış, duruyor olursa ve paranı denkleyebilirsen senin için gider bakarım, göçmen tanıdık. Sym'yi takasada alırlar muhtemelen. Aynı zamanda Sym bayisi çünkü.A ehliyetine yazıldım bekle beni traymp
Hemen arıyorum mustafayı, ilandan kaldırsınBu motor satılmamış, duruyor olursa ve paranı denkleyebilirsen senin için gider bakarım, göçmen tanıdık. Sym'yi takasada alırlar muhtemelen. Aynı zamanda Sym bayisi çünkü.
Teşekkürler hocam. 3600 civarı harçlar, Ve tabi sınav ücreti var, o da1600 civarı.Teşekkürler,size de hayırlı olsun.
Kurs ücreti haricinde istenilen harç bedeli vesaire ne kadar isteniyor peki
Günaydın abi, senin için bakarım dediğin için özellikle teşekkür mesajı atmak istedim.Bu motor satılmamış, duruyor olursa ve paranı denkleyebilirsen senin için gider bakarım, göçmen tanıdık. Sym'yi takasada alırlar muhtemelen. Aynı zamanda Sym bayisi çünkü.