Yeni kasa ile muhtemelen önlem alınmıştır ama birkaç yıl önceye kadar şasi kırılması sorunu vardı bu modelde.
Google'a royal enfield himalayan chassis snap yazıp görsellere tıklarsanız görebilirsiniz.
Abartıldıgını düşündüğüm bir model bence. Sahi bu kadar popüler olmasının sebebi nedir ?
450 cc olması lazım 40 beygir...Kaçlık bu motor arkadaşlar ?
Tek silindir 4 zamanlı Full enjeksiyon
Hacim : 411 cc
Güç : 24.bhp @ 6500rpm
Tork : 32 Nm @ 4250 rpm
Dijital elektronik ateşleme
https://www.motostopizmir.com/himalayan.html
.... Servis vs konusunda önyargınız olmasın. Gb Motobike Tr Distribütörü
anlamadığım bir detay var birde bu motorun 650 cc 2 silindirlisimi mevcut ? ben 299a 650 lik satıyorlar sandım oha çüşşş oldum meğersem değilmiş.birde 650 likler gelmiş ama onlar hakkında bilgi yok gerçi hiç bir motoru hakkında hiç bir bilgi yok da neyse.
anlamadığım bir detay var birde bu motorun 650 cc 2 silindirlisimi mevcut ? ben 299a 650 lik satıyorlar sandım oha çüşşş oldum meğersem değilmiş.birde 650 likler gelmiş ama onlar hakkında bilgi yok gerçi hiç bir motoru hakkında hiç bir bilgi yok da neyse.
Bugün super meteor 650 inceledim. 389 bin liraydı sanırım. Çinlilerin yanında aşırı iyi ve süper bir fiyat olmuş bence. Çok baba bir motor bence.Motor hacimlerinin 250cc ile 750cc arasında değiştiği motosiklet segmentinde dünya lideri olan Royal Enfield ve Kibar Holding’in distribütörlüğüyle kurulan iş birliği, ülkemizdeki motosiklet tutkunlarına Royal Enfield’ın eşsiz marka deneyimini sunacak. Bu deneyime Bullet, Classic, HNTR, Meteor, Super Meteor, Interceptor ve Continental GT gibi 350cc ve 650cc motor hacmine sahip ikonik modellerin yanı sıra sektörde heyecan yaratan Himalayan, Shotgun ve yeni platformlar eşlik edecek. ŞUBAT 2024
Kibar Holding'in web sitesinden alıntıdır , 650 cc lik modellerde gelecekmiş ama Himalayan 411 cc tek silindirmiş..