Royal Enfield Himalayan

Bugün super meteor 650 inceledim. 389 bin liraydı sanırım. Çinlilerin yanında aşırı iyi ve süper bir fiyat olmuş bence. Çok baba bir motor bence.

Valla 400 bin çok geldi açıkcası fp motorundan bahsediyoruz anladığım kadarıyla.350 e 400 cc ler piyasaya oturucak gibi duruyor.350 hunter vb modellerinden kapalı bir garajım olsa çok isterdim.nakitte 180e falan veriyorlarmış bide baya cezbedici tarzı vs hoşuma gitti.

Valla 400 bin çok geldi açıkcası fp motorundan bahsediyoruz anladığım kadarıyla.350 e 400 cc ler piyasaya oturucak gibi duruyor.350 hunter vb modellerinden kapalı bir garajım olsa çok isterdim.nakitte 180e falan veriyorlarmış bide baya cezbedici tarzı vs hoşuma gitti.

650 cc çift silindir kaliteli bir motordan bahsediyoruz. Fuarı gezdim dolaştım emin olun 400 çok bir rakam değil. Çin malları 350den başlıyor 500 cc ler. Royal bence fuarın fp açısından en iyi standı. 350cc lere de baktım teknik veri zayıf ama fiyatları bedava bence. Rks den daha iyi. Tabi bunlar firmanın ilk giriş cazibeleri bence. Moto guzzi misali ilerleyen süreçte fiyatları can yakacaktır.

Ben de tip olarak çok beğendim, abartı fiyat olmazsa çok gider bence de. Fuarda iyi sükse yaptılar

videoda 320-330 bin lira fiyat yazmışlar yani fuar fiyatına göre çok da fazla değil , çok fazla zam yapmazlarsa çok iyi satış adetlerine ulaşırlar ama öncelikle bayi ve servis ağını yaygınlaştırmaları lazım

Fuarda Kaza Brown rengini 300 bin tl vererek satın aldım. Nisan sonunda teslim dediler bekliyoruz. Teslim alınca hislerimi yazarım, ilk izlenim Avrupa kalitesinde olduğu yönünde genel olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar