Royal Enfield Himalayan

Motosikleti
K 1600 GTL
Az önce videoda izledim fuara özel 299 bin TL ye satılıyormuş. Fiyatı çok iddialı geldi yeni motor düşünenler için bu fiyata baya cazip görünüyor...

Ben de çok beğendim. Şuan adv 390 sürüyorum. Geçiş yapmama değecek afaki farklar doğurmayacak diye geçmiyorum ama önceki motorum olsaydı hala (crf rally) gözü kapatır alırdım bir himalayan. Çok hoşuma gitti gerçekten hem sade hem cc'sinin hakkını da veriyor hem de teknolojik

Motosikleti
K 1600 GTL
Videodan gördüğüm kadarıyla kaliteli görünüyor. Fuara giden arkadaşlar canlı olarak değerlendirirler belki...

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Servis ve parça sorunu olmasa gözü kapalı alacağım tek motor.
Noraly ablam sağ olsun motoru her iklim ve şartta test etti.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Yeni kasa ile muhtemelen önlem alınmıştır ama birkaç yıl önceye kadar şasi kırılması sorunu vardı bu modelde.

Google'a royal enfield himalayan chassis snap yazıp görsellere tıklarsanız görebilirsiniz.

An itibariyle kitlendim. Karta taksit yapmıyorlar. Her modelde var taksit, sadece himalayanda yok. Bu arada bej rengi lansman fiyatından son 299 bin liradaki motoru bir abimiz aldı az önce. Sanırım güncel rakam 319k.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Abartıldıgını düşündüğüm bir model bence. Sahi bu kadar popüler olmasının sebebi nedir ?

Abartıldıgını düşündüğüm bir model bence. Sahi bu kadar popüler olmasının sebebi nedir ?

Bizzat tecrübe ile açıklayayım. Bütün olay emsal çin mallarının 350k civarı fiyatlarının olması ve bu markanın aşırı kaliteli köklü bir marka olmasına rağmen uygun fiyatla gelmesi. Bütün olay bu. 400k deselerdi kimse yüzüne bakmazdı emin olun

299k fuar fiyatı. Ödemesini yapana bu fiyattan veriyorlar. Servis vs konusunda önyargınız olmasın. Gb Motobike Tr Distribütörü

Bugün fuarda gördüm şekil şemal olarak gayet hoş ama bahsedildiği gibi şasesi kırılıyorsa ama derim...

.... Servis vs konusunda önyargınız olmasın. Gb Motobike Tr Distribütörü

Tr distribütörü Hyundai'nin de ortağı Kibar Holding miş..motosiklet sektörüne girmek için K-Rides adında bir şirket kurmuşlar birçok model ithal edecekler , ikinci bir Borusan'ımız oldu yani :D böyle büyük şirketlerin motosiklet işine girmesi çok iyi gelişmelerin habercisi olabilir..

Son düzenleme:
anlamadığım bir detay var birde bu motorun 650 cc 2 silindirlisimi mevcut ? ben 299a 650 lik satıyorlar sandım oha çüşşş oldum meğersem değilmiş.birde 650 likler gelmiş ama onlar hakkında bilgi yok gerçi hiç bir motoru hakkında hiç bir bilgi yok da neyse.

anlamadığım bir detay var birde bu motorun 650 cc 2 silindirlisimi mevcut ? ben 299a 650 lik satıyorlar sandım oha çüşşş oldum meğersem değilmiş.birde 650 likler gelmiş ama onlar hakkında bilgi yok gerçi hiç bir motoru hakkında hiç bir bilgi yok da neyse.

Motor hacimlerinin 250cc ile 750cc arasında değiştiği motosiklet segmentinde dünya lideri olan Royal Enfield ve Kibar Holding’in distribütörlüğüyle kurulan iş birliği, ülkemizdeki motosiklet tutkunlarına Royal Enfield’ın eşsiz marka deneyimini sunacak. Bu deneyime Bullet, Classic, HNTR, Meteor, Super Meteor, Interceptor ve Continental GT gibi 350cc ve 650cc motor hacmine sahip ikonik modellerin yanı sıra sektörde heyecan yaratan Himalayan, Shotgun ve yeni platformlar eşlik edecek. ŞUBAT 2024

Kibar Holding'in web sitesinden alıntıdır , 650 cc lik modellerde gelecekmiş ama Himalayan 411 cc tek silindirmiş..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

650'likler uzun zamandır piyasada ve Avrupa'da çok uygun fiyatlara ve 3 yıl garanti ile satılıyorlardı - kendilerine çok güveniyorlar yani. Yanlış hatırlamıyorsam Triumph'tan adam çalıp geliştirmişler.

Buyurun 6 yıl öncesinin videosu:

[url]https://www.youtube.com/watch?v=g6C01Sedtwo[/URL]

650'lik hava/yağ soğutmalı motorları kullanan modellerle ilgili çok inceleme var. Youtube'da TheMissendenFlyer'ın detaylı incelemelerini seyredebilirsiniz. Mesela:

[url]https://www.youtube.com/watch?v=1koVs5DLNzg[/URL]

Son düzenleme:
Motor hacimlerinin 250cc ile 750cc arasında değiştiği motosiklet segmentinde dünya lideri olan Royal Enfield ve Kibar Holding’in distribütörlüğüyle kurulan iş birliği, ülkemizdeki motosiklet tutkunlarına Royal Enfield’ın eşsiz marka deneyimini sunacak. Bu deneyime Bullet, Classic, HNTR, Meteor, Super Meteor, Interceptor ve Continental GT gibi 350cc ve 650cc motor hacmine sahip ikonik modellerin yanı sıra sektörde heyecan yaratan Himalayan, Shotgun ve yeni platformlar eşlik edecek. ŞUBAT 2024

Kibar Holding'in web sitesinden alıntıdır , 650 cc lik modellerde gelecekmiş ama Himalayan 411 cc tek silindirmiş..
Bugün super meteor 650 inceledim. 389 bin liraydı sanırım. Çinlilerin yanında aşırı iyi ve süper bir fiyat olmuş bence. Çok baba bir motor bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar