Rossi'nin yaptığı HAYVANLIK

ya arkadaş, kör müsünüz? nerde tekme? kadın angut gibi geri çıkınca motorun gidona çarpıyor. dengesi bozulunca da Rossi, istemsizce bacağını yana doğru açıyor. Süper gözlemci arkadaşlar da bunu tekme sanıyor. yuh!

tekme arıyosanız, Marquez'e attığı tekmeye bakın, asıl hayvanlık orda.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
İnsanlar oraya girmek için ekstra para ödüyorlar.
Yani o kadının orada bulunması hakkı.
Bu durum yarış haftası paketine dahil. Rossi rahatsız oluyorsa tepkisini organizasyona gösterecek, seyirciye değil.

Burada haksız ama yarış esnasında olan bir kazada durmayıp devam etmesini eleştirmek doğru değil.
Bir kaza geçirdiğinizde etrafınızda ne yapacağını bilmeyen kalabalık yerine sağlık görevlerini istersiniz.
Bu yaralıya bakma mevzusu bizim insanımıza has bir durum.
Aslında yarardan çok zarar veriyor.

Ayrıca orada yarışan pilotlar belkide az sonra yerde yatanın kendisi olacağını bilerek yarışıyorlar.
Yarış hayatları boyunca bunu defalarca yaşıyorlar.
Rossi de çok yaşadı.
Yani bunu vicdansızlık olarak nitelemek insafsızlık olur.
Çok ekstrem bir şey olmadıkça yarış devam eder.
Bu sporun doğası bu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hemen analizi yapalim

Rossi hizli geliyodu
Kadin lafa dalmis arkasina bakmiyodu

Skuter surucusu suclu dalin

sduhdfsıhdfıusdfıpuıfhsufhuf :D

motosiklet.net saldırı ve ifşa timi saldırrrrr :D

foşik rossi :D

kasıt yok
sehven diyeceğim ama
hanfendi oilbeklerini test ediyo yada birileri kendini kaptırıyo mu
bilemedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bk8Wmb.jpg

Rossi forumdaki tepkiyi görünce eyüp caminde tövbe edip müslüman oldu , Markuez içinde inşallah

Motosikleti
KTM 890 ADV
ya arkadaş, kör müsünüz? nerde tekme? kadın angut gibi geri çıkınca motorun gidona çarpıyor. dengesi bozulunca da Rossi, istemsizce bacağını yana doğru açıyor. Süper gözlemci arkadaşlar da bunu tekme sanıyor. yuh!

tekme arıyosanız, Marquez'e attığı tekmeye bakın, asıl hayvanlık orda.
Marquez kaşınıyor orada :D

Son düzenleme:
Oha be, cidden oha yani. Bu kadar mı fanatiksiniz da. Ta en başta yazdım hafifçe seslenip ve ya eliyle ben burdayım yapmak varken adam tekmeyi geçirmiş ve siz hala adam haklı diyorsunuz. Demek önünüze her atlayan yayaya motorla girseniz bir de üstüne kalkıp tekme atacaksınız niye dikkatsizce önüme atlıyorsun diye. Ayıptır ha fanatik olursunuz ama bu kadar körelmeyin. Orda o kadını yoldan çekmenin onlarca yolu varken o kişiliğine en uygun olanı seçmiş ve arkadan bir tekme yapıştırmış.

Bu arada 2011 de ki Simonelli'nin kazasını yeni bu konudan öğrendim ama farkettiğim birşey var ki kazadan sonra yarış iptal olmasa rossi durmadan yarışmaya devam edecekti.

Başka insanlarında dahil olduğu kaza zamanında iki farklı insan vardır;

1 - Hemen kalkıp kendi motorunu kontrol eder.

2 - İlk olarak kazada ki diğer insana birşey olmuş mu diye kontrol eder.(Artçı, çarptığı yaya vs.)

Bu ikisi arasından Rossi 1. şıkta ki insan oluyor. Bu da onun kişiliği hakkında sizde daha parlak fikirler uyandırabilir.

Her yarış kazanan adama iyi gözüyle bakarsanız daha alacak çok yolunuz var demektir. Bir örnekte bizde var işte. Sen daha ölmedin mi diyenin ayağına kapanan.

Kadina vurma konusunda birsey diyemem, bana gore yanlis yapmis.

Ama kaza anina bakarak birsey diyemeyiz. Orasi yaris pisti, onceligin kazanmak, sonrasinda kendi guvenligin sonrasinda da baskalarinin guvenligi. Pistte kac jez brifing aldiniz bilmiyorum ama kaza olan yerde durup beklemek orada olacak diger kazalara davetiye cikarir. Buna ek olarak orada bir kaza daha olsa duranlar da zarar gorur.

Ek olarak o tur bir kazada orada dursan ne faydan olur.

Ha dersin ki pist degil yol.sartlari acik trafik o zaman dediklerinde haklisin. Durursun beklersin, trafigi yonlendirirsin, biliyorsan ilk yardim yaparsin. Ama yarista zaten tum bunlar icin ekipler var. Sen orada sadece kalabalik olusturursun.

Bu arada soyliim.Rossi fani falan degilim. Ama bilip etmeden bu adam da insan mi demek cok acimasiz bir elestiri olmus. Kimi ne kadar taniyoruz ki

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar