Dünyalar tatlısı bir adam bile bazen böyle hanzoluklar yapabiliyor işte.
Hemen analizi yapalim
Rossi hizli geliyodu
Kadin lafa dalmis arkasina bakmiyodu
Skuter surucusu suclu dalin
Marquez kaşınıyor oradaya arkadaş, kör müsünüz? nerde tekme? kadın angut gibi geri çıkınca motorun gidona çarpıyor. dengesi bozulunca da Rossi, istemsizce bacağını yana doğru açıyor. Süper gözlemci arkadaşlar da bunu tekme sanıyor. yuh!
tekme arıyosanız, Marquez'e attığı tekmeye bakın, asıl hayvanlık orda.
Oha be, cidden oha yani. Bu kadar mı fanatiksiniz da. Ta en başta yazdım hafifçe seslenip ve ya eliyle ben burdayım yapmak varken adam tekmeyi geçirmiş ve siz hala adam haklı diyorsunuz. Demek önünüze her atlayan yayaya motorla girseniz bir de üstüne kalkıp tekme atacaksınız niye dikkatsizce önüme atlıyorsun diye. Ayıptır ha fanatik olursunuz ama bu kadar körelmeyin. Orda o kadını yoldan çekmenin onlarca yolu varken o kişiliğine en uygun olanı seçmiş ve arkadan bir tekme yapıştırmış.
Bu arada 2011 de ki Simonelli'nin kazasını yeni bu konudan öğrendim ama farkettiğim birşey var ki kazadan sonra yarış iptal olmasa rossi durmadan yarışmaya devam edecekti.
Başka insanlarında dahil olduğu kaza zamanında iki farklı insan vardır;
1 - Hemen kalkıp kendi motorunu kontrol eder.
2 - İlk olarak kazada ki diğer insana birşey olmuş mu diye kontrol eder.(Artçı, çarptığı yaya vs.)
Bu ikisi arasından Rossi 1. şıkta ki insan oluyor. Bu da onun kişiliği hakkında sizde daha parlak fikirler uyandırabilir.
Her yarış kazanan adama iyi gözüyle bakarsanız daha alacak çok yolunuz var demektir. Bir örnekte bizde var işte. Sen daha ölmedin mi diyenin ayağına kapanan.