Dediğiniz şeyi ilk defa duydum hemde konuyu güncellemek amaçlı yazayım dedim. Öyle bişey bence yoktur ya saçma geldi bana biraz![]()
On farkli kimlikle katildim bi on tane de yarin bulurum o vespa benim olcak ulayn![]()
Renk seciminden önceki renk renk yazilmiş tanimi dikkatlice okuyunuz ☺
şuan 54 kişiyle rekor bende sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
dostum 4 farklı renkten favorı rengini seç diyor favori rengi seç demiyor senin dediğin gibi olsa seçtiğin renk vespa senin olmazdı favori renk vespa olurdu katılımcılar arasından kurra ile seçilecek ve şeçtiği renkte özel yapım olacak vespaya kavuşucak neden özel yapım diyorum vespada bu renkleri göremedim sitesinde
şuan 54 kişiyle rekor bende sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
dostum 4 farklı renkten favorı rengini seç diyor favori rengi seç demiyor senin dediğin gibi olsa seçtiğin renk vespa senin olmazdı favori renk vespa olurdu katılımcılar arasından kurra ile seçilecek ve şeçtiği renkte özel yapım olacak vespaya kavuşucak neden özel yapım diyorum vespada bu renkleri göremedim sitesinde
kız adıyla katıldım kesin benim![]()
Sectigin renk en cok secilen renk ise cekilişe katilma hakki kazaniyorsun.. yani en cok turuncu secildiyse ve bende turuncu sectiysem. Turuncu secenler arasinda kura cekiliyor. Benim tanimdan anladigim bu ☺
Neyyy 54 mu dedemi ariyim de köyü organize etsin dur hele ben de o![]()
öyle olsa 4 farklı renkte çekiliş yapılması gerekir benim bildiğim kadarıyla 1 tane vericekler sanırım bence çok azverin bi 100 tane ne olacak
bekleyip görelim diyelim kampanya şartlarında da görmedim senin dediğin olayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
hepsini kayıt altına aldım takipteyimzaten herkes satıp farklı motor almaktan yana şahsen bana yada eşime çıksa binerim der ise ancak ozaman belki satıp honda msx125 almak var kafamızda bakalım yılbaşı piyangosuna dönecek gibi
![]()
Arkadaşlar bu cekilisine girdigimiz scooter kaç cc ?
Arkadaşlar bu cekilisine girdigimiz scooter kaç cc ?