Güzel duruyor özellikle ufak tefek kişiler üzerinde sırıtmadan bir Panigale görüntüsü verebilir gibi.
İşin diğer kısımları nasıldır bilemem..
İşin diğer kısımları nasıldır bilemem..
Açıkcası motoru çok beğendim. Boyum 1.73, küçük duracağını da düşünmüyorum. Başlangıç motoru bakıyordum kaç zamandır, yeni ehliyet alacağım. Sanıyorum güzel bir tercih olacak, fiyatı inşallah uçuk bir rakam olmaz.
Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. Bunu beğenen adamın zerre estetik anlayışı zerre kalite anlayışı yoktur. Abi nedir bu yoksul tripleri. Tamam herkes panigale alamayabilir fakat onu alamıyorsun diye çakmasını da bir zahmet alma ya. Motor mu bitti abi piyasada? Biz neden millet olarak birşeylerin çakmasına bu kadar düşkünüz? Kendimize hep çakma çırpma dandik malları reva görme özelliğimiz nedern?
Piyasa uçunca; bi reyziğimiz eksik deyip bunu getirmişler demek ki. Bu adamlar ne satacağını biliyor.Superboy 100 sonrası geçilecek reyzik motora benziyor. Fiyatı uygun olursa tutar bu, fiyatı rn180 den bi tık fazla olmalı belki karenaj falan, cc düşük çünkü.
Yav zaten verilmezde, ilana koymuştu mağazalar ve sitesinde de ekliydi rks'nin.Şuan ne sitede ne ilanlarda göremedim.Sanırım rks bir macera denemek istedi, artan piyasadan bizde faydanalım planı tutmadı gibi geliyor banaSatın aldığım rks rn 180'in grenajlı modelidir. 15000'tlye bn 251 satılıyor verilmez.