RKS RKS Winner 200 (yeni)

Motosikleti
Henüz yok.
Haklısın kemal. Yalnız 30 dolar değil 30 EURO.Aklında olsun motosiklet için alarm, usb çakmaklık, sis farları getirtebilirsin.

fark etmez sonuçta bin katı, ben zaten aliexpress ten alıyorum birçok malzememi ama bu fiyatta ki bir ürün getirmek hayal.

ben satabilirim :) bence de kaliteli gibi duruyor çantalar. ama ben alüminyum takacağım o nedenle satabilirim.

Ali express de aynı çanta var fiyatı 1.300 TL civarında.

Şu anda bir kez daha şok oldum. Bu çantalar gerçekten 1300 TL ise, insan 10 bin TL'lik motora 1300 TL'lik çanta koyar mı ya ? Allah akıl fikir versin. Çantaları istemiyorum, motoru 7500'e çeksinler alacağım.

Şu anda bir kez daha şok oldum. Bu çantalar gerçekten 1300 TL ise, insan 10 bin TL'lik motora 1300 TL'lik çanta koyar mı ya ? Allah akıl fikir versin. Çantaları istemiyorum, motoru 7500'e çeksinler alacağım.

1.300 TL aliexpress'te olan fiyatı sipariş verdiğinde bizim gümrük vergi istiyor :) Çantalar gerçekten bu kadar pahalıysa bu motorun fiyatı fazla değildir. Satın alan arkadaşlar biraz daha sürsünler bakalım neler olacak.

Motosikleti
Henüz yok.
Fuarda üzerine oturdum amortisörler gayet esnek geldi hele de arka amortisör, kullananlar daha iyi bilgi verirler. kappa yan çantalar ile bunun çantalarını bir tutmamak lazım, çantayada göz attım esnek ama ne olur onu bilemem, fiyatı uygun olursa dominarım için düşünüyorum yoksa alüminyum çanta yaptırmayı düşünüyorum.

Fuarda üzerine oturdum amortisörler gayet esnek geldi hele de arka amortisör, kullananlar daha iyi bilgi verirler. kappa yan çantalar ile bunun çantalarını bir tutmamak lazım, çantayada göz attım esnek ama ne olur onu bilemem, fiyatı uygun olursa dominarım için düşünüyorum yoksa alüminyum çanta yaptırmayı düşünüyorum.

Fuarda K-light 202 modelini inceledin mi? Selesi nasıldı 2 kişi rahatlıkla yolculuk yapabilir mi?

Motosikleti
Henüz yok.
Fuarda K-light 202 modelini inceledin mi? Selesi nasıldı 2 kişi rahatlıkla yolculuk yapabilir mi?

dediğin mi bilmiyorum ama bir tanesinin üzerine oturdum ama arkada amortisörden birşey yoktu ama winner gayet esnek bir motor.

Motoru şahsen beğendim. Elbet beğenmediğim yanları var. Göstergenin tamamen eski tip analog olması ve arka frenin kampana olması çok kötü olmuş. Ama baya baya iyi duran bir yapısı var.

@foolishman titreşim durumu nedir dostum motosiklet hakkındaki düşüncelerin hala aynı mı?

Fuardan önce yazmıştım ön koruma ve çantalar ile bu fiyat uygun diye tepki almıştım şimdi çanta fiyatına 1.300 yazmışsınız :) Ne söylesem sonradan çıkıyor :mrgreen: :mrgreen:

Motosikleti çantasız olarak satın alan var mı? Çantasız fiyat daha makul bir seviyede olacaktır paramız olunca çantaları düşünürüz. (5 - 6 Bin TL'ye motosiklet satıyorlar vergiler yüzünden 10.000 oluyor bizde nereden nasıl kırparız diye düşünüyoruz.:pale: :pale: :pale:)

Rodaj sürecini tamamlayan arkadaşlar şehir içi yakıt tüketimi, titreşim ve şehir içi kullanımda sürücüyü yoruyor mu biraz bilgi alırsak iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar