Bugün bahsedilen ücretin altında bir ücretten motorun alımını yaptım. Cumartesi günü teslim alacağım, size detaylı bir bilgilendirme yapacağım.
Bugün bayide gördüm. Gayet güzel görünüyor. Fakat RKS Titanic 150 kullanmıştım yıllar önce. O zamanlar parçaları sadece bayiler temin edebiliyordu.Yani bir yağ kapak tıpasını dışarıdan temin edemiyordunuz. Acil durumlarda sıkıntı yaşanabilirdi. . Şimdi ise internetten alınabilecek gibi. Ama yine de emin değilim. Bana göre tek sıkıntı bu. Yoksa iyi bir kullanım ile sorun çıkmayacağını ümit ediyorum. Umarım piyasası oluşur.
Cross Enduro karışımı olduğu için piyasası illaki oluşacaktır. Çalıştırma imkanı buldun mu bayide sesi nasıldı
Henüz 160 km yol yapmış ilk bakımlarını yaptırdıktan sonra daha detaylı videolar gelecektir umarım, motorun sesi dikkat çekecek bir seviyede ne çok abartılı nede yetersiz kalıyor. Gösterge ile ilgili şikayet var dijital olsaydı gösterge fiyat 10.000'i geçebilirdi o yüzden gerek yok bence
Arkadaş videoda diyor ki, motor bize İtalyan esintilerimi sonuna kadar hissettiriyormuş. Benelli bir zamanlar İtalyan markasıydı diye Benelli distribütörünün getirdiği tüm modeller İtalyan oldu. Bayilerin ilanlarında bile alakası olmayan motorlara İtalyan yazmaya başladılar. Bu motor Çin oğlu Çin, bir kendinize gelin. Kuba ezelden beri ürün sayfalarında abartılı, yalan yanlış şeyler yazardı (ki Winner 200'ün de bilgilerinde hatalar var), artık kendi yazdıklarına kendileri inanmaya başlamışlar. Beni en çok şaşırtan şey, bu kafada bir firmanın bu kadar başarılı modeller getirtebilmesi oluyor. Muhtemelen firma içerisinde ürünlere karar veren ve bu işten anlayan yetenekli bir adam var. Ekip falan demeyin yemezler, ben de mühendisim.
Kuba ve RKS'nin bazı modellerinin tasarımlarını Benelli üstleniyor. En açık şekilde belli olan modelde Titanic 150-S modelidir. Başarılı model getiriyorlar diyorsun ama aynı zamanda ekip işi değil diyorsun. Bildiğim kadarıyla 4 markayı yönetiyorlar Türkiye'de 4 markası olan ve bu kadar başarılı olan bir firma gösterebilir misin. Kötülemeden önce araştır.