- Motosikleti
- Henüz yok.
Ali express de aynı çanta var fiyatı 1.300 TL civarında.
varda 1300tl lik neyi getiriyorsun ki çin'den, 30 dolar limit nirde 1300tl nirde.
varda 1300tl lik neyi getiriyorsun ki çin'den, 30 dolar limit nirde 1300tl nirde.
Haklısın kemal. Yalnız 30 dolar değil 30 EURO.Aklında olsun motosiklet için alarm, usb çakmaklık, sis farları getirtebilirsin.
Şu anda bir kez daha şok oldum. Bu çantalar gerçekten 1300 TL ise, insan 10 bin TL'lik motora 1300 TL'lik çanta koyar mı ya ? Allah akıl fikir versin. Çantaları istemiyorum, motoru 7500'e çeksinler alacağım.
Fuarda üzerine oturdum amortisörler gayet esnek geldi hele de arka amortisör, kullananlar daha iyi bilgi verirler. kappa yan çantalar ile bunun çantalarını bir tutmamak lazım, çantayada göz attım esnek ama ne olur onu bilemem, fiyatı uygun olursa dominarım için düşünüyorum yoksa alüminyum çanta yaptırmayı düşünüyorum.
Fuarda K-light 202 modelini inceledin mi? Selesi nasıldı 2 kişi rahatlıkla yolculuk yapabilir mi?
Fuarda K-light 202 modelini inceledin mi? Selesi nasıldı 2 kişi rahatlıkla yolculuk yapabilir mi?
13 hp olduğunu belirteyim K-202 nin...
Ben hala foolihman arkadaşımızdan bilgi beklemekteyim.