Hoşbulduk. Aslında motorda koruma demiri var ama sakal takılamıyor o şekilde. Sakalla da çok güzel oluyor meret :cherry: ya sakalsız kullanacağım, ya da masraf yapıp tekrardan koruma demiri alacağım. Ama elde kalan son kuruşları da lastiğe harcamak daha mantıklı duruyor. Bir de noter masrafı var tabi. Of ki of, çantaya falan para kalmayacak. Kaskı montu napıcam bilmiyorum :silent:
Bu tubeless'e çevirme işlemini her lastikçi yapıyor herhalde? Hemen yaptırmak istiyorum çünkü.
Motor 2014 model 4000 km'de. 3000'den az vereceğim, satışı üstüme alayım, sonra tam rakamı yazarım. Nazar değmesin :cherry:
Edit: Kaskı montu napacağım derken ekipmanım hazır zaten. Motordan indikten sonra kask ve montu saklayacak yerim yok, elimde taşımak zorunda kalacağım anlamında söyledim :cherry:
Merhaba, maxem in 45 lt lık çantasını tavsiye ederim nette 80 lira civarinda fiyatı var. 3 aydır kullanıyorum gayet memnunum.koruma demiri sakalı çıkartmadan takılabiliyor.lastik olarak davayı çeşit bolluğu ve uygun fiyatlı oluşuyla tavsiye ederim.