Muratt abi bayramın 3 4 bi plan varmısıdr ziniliyim hertürlü cadırda kalma etkinliginde olabilirm uzun yolda yapabi
lirim hertürlüü
lirim hertürlüü
Ulaş, tatil sonrası hava değişiminden mi? yoksa mikrobik mi? Yatak döşek ayağa kalkmaya çalışıyorum. Hatta çarşamba bilmiyorum gittin mi ama Beypazarına gelmek istedim. Ancak türlü toplayamadım kendimi. Eğer kendimi toparlayabilirsem neden olmasın. Tekrar haberleşiriz.
Geçmiş olsun Ulaş. Sanırım Bayramdan sonra bir Karagöl yaparız. Ankara da Sabah ve akşam saatleri oldukça soğuk. Dikkat etmek lazım.
Melih ayrca ruhsattaki motor ve şasi numarasını karşılaştırmayı unutma.Melih Merhaba,
Gel şu başlangıç motoru olarak scooter tipi seç. Bir sene sonra commuter modeli alırsın. Önce bu işe basitten başla. Ya da commuter ile başlayacaksan, mutlaka bir kaç saat eğitim al. Bu iş sadece ehliyeti almakla olmuyor.Acele etme kışa giriyoruz. ikinci el fiyatlar mutlaka biraz daha düşecektir. RKS 150 titanic 2013-2014 modeli daha az 5-6 bin kilometrede bulursan 3.000 tl den fazla verme. motorun temiz olduğunu
1-Görünüşüne bakarak; sağında solunda kırık dökük var mı? Şasesi düzgün mü? tekerler ayaklığa alınıp döndürüldüğünde çukura düşme ve saire nedenlerle eğilmiş mi?
2-Kullandığında vites geçişlerinde sorun var mı? frenleme yaptığında hemen cevap veriyor mu?
Ama fazla bilgin yoksa mutlaka bir ustaya göster.
http://www.keeway.mx/13/49/productos/motocicletas/urbana/0000/keeway/rks/ dostlar bi inceleyin isterseniz 150 lik rksde sanki su sogutma var gibi
Melih tekrar merhaba sorularınla ilgili olarak;Merhaba,
Bu konuyu cok dusundum acikcasi. Ozellikle SYM Fiddle 2 bakiyordum. Ancak soyle bir durum var, yakin zamanda arac degistirme sansim olmayacak. Hatta Bajaj Pulsar 200ns icin kendimi zorladim ancak su anda mumkun degil. Gelecek planlarim arasinda bir Turkiye turu ve avrupa turu var, 2 sene iyi bir kilometre yapip, durumlari da toparlarsam Yamaha MT-07 hayalim var. Naked-severim :cherry:
Egitim aldim ancak 4 saat civari biraz trafikte biraz kapali alanda. Yani kesinlikle yeterli degil. Ama trafikte yeni degilim, on binlerce kilometre araba tecrubem var, ve kesinlikle hizdan kacinan bilincli bir surucuyum. Bu yuzden RKS Titanic 150'nin fazla gelmeyecegini dusunuyorum ama tecrubeli olan sizsiniz, ben degilim :cherry: Yine de cok ama cok dikkatli olacagim ve bir sure sile yolu gibi ana yollara cikmayacagim.
Tavsiyeler icin cok sagolun, bunlari bi kenara yaziyorum. Hazir yakalamisken 1-2 soru daha sormak istiyorum :cherry: :
Kask olarak MT Revenge dusunuyorum. Ne dersiniz?
Mont olarak 4 mevsim alsam, yaz ve kis giyebilir miyim? Yoksa kesinlikle alma, yazin yanarsin kisin donarsin mi dersiniz? Inceledigim modeller ROSS(250TL), IXS (350TL), ve tabiki Revit(550Tl). Yazlik ve 4 mevsimlik modellerinin fiyatlari ayni.
Bir de eldiven gerekecek ama hic inceleme firsatim olmadi, dizlik de almam gerekiyor sanirim. 700-800 civari korumaya ayirdim. Tavsiyelere acigim her turlu :cat:
Herkese iyi bayramlar! :flower:

Arkadaşlar merhaba. Rks titanic 150 var bende 2014 model 3.750 km de almak isteyen arkadaşlarımız varsa 05350318221 numaradan ulaşabilirler. İzmirde oturuyorum