sağol kardeşim. özellikle mardinden aldım çünkü burda diğitaller var , malum burda eski ürün bulunur motor kültür pek gelişmemiş. ama yorumlardan sonra terdütteyim dijital bozulur mu dye.bakacaz artık hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Allah razı olsun kardeşim de net değilsin galiba bu konuda.oynamak gerekiyor apachi demiriyiyle galiba.bu konuyla ilgili foto olsaydı süper olurdu yine de çok teşekkür ederim yardımın için
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
Tvs Apache nin demirlerini deneyin. Hayırlı olsun motorunuz.
Allah razı olsun kardeşim de net değilsin galiba bu konuda.oynamak gerekiyor apachi demiriyiyle galiba.bu konuyla ilgili foto olsaydı süper olurdu yine de çok teşekkür ederim yardımın için
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
iyi fiyata almışsın 2 sene önce sorduğumda da aynı fiyat demişlerdi.Güle güle kullan rodajına dikkat et kasksız binme kardeşim
sağol kardeşim. özellikle mardinden aldım çünkü burda diğitaller var , malum burda eski ürün bulunur motor kültür pek gelişmemiş. ama yorumlardan sonra terdütteyim dijital bozulur mu dye.bakacaz artık hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
kusura bakmayın formu kullanmayı yeni öğrenyorum o yuzden kime nereye cevap verdiğim karışablyo saygılar