Motoru ben de gördüm. Gayet güzel görünüyor, ancak yukarıda da bir arkadaşımın belirttiği gibi bir model bul Türkiye'ye getir 1 sene sat sonra adam 2-3 seneden sonra parça arasın dursun. Bu kesinlikle olmamalı. Ben bir Rx3i evo kullanıcısı olarak belirli aralıklarla motosikletin parçalarını kontrol ederim. Kaza bela olur, motor kitler, vs. parça bu lazım olacak illaki. Hatta Türkiye'de Çinli motosiklet dağıtıcısı olarak Mondial, parça stoğu olarak en büyük depoya ve kapasiteye sahip. O bile bir çok modelinde parça sıkıntısı yaşıyorken diğer firmaların böyle modellerine maalesef ki hiç iyi gözle bakamıyorum.
Otomobillerle neredeyse hiç ilgim olmamasına rağmen en basit sanayiye bile gitsen parça bulması motosikletlere göre o kadar kolay ve tedarik zinciri o kadar büyükki beni hayran bırakıyor gerçekten. Ama maalesef motosikletlerde öyle değil. Honda ve Yamaha gibi Japonların orijinal parçaları olmuş karaborsa, çoğu birebir kopya ama sahte, orijinali ise servislerde el yakıyor, dışarı dağıtımı yok, Çinlilerin parçaları ise çok fazla üretilmiş( bloktan eksantrik ya da üstten eksantrik CG, 125-150-200 cc scooterlar gibi) modelleri birbirine uydurmaktan başka yapabildiğimiz bir şey de yok açıkçası.