richa nasıl markadır.mont almayı düşünüyorum

arkadaşlar richa mont denedim,tam üzerime göre,çok beğendim 250 ytl dediler,ne dersiniz alayımmı.richa marka ürünler kullanan arkadaşlar memnunmu acaba?:silent:

hay allah ben de neler yazılmış diye bakacaktım ama daha kimse bişey yazmamış.:p :queen:

katalogdan biraz bakmıştım. tam bir bilgim yok ama, fiyatına bakılırsa iyi birşeye benziyor.:queen: :queen: :wiinkk:

ıyı markadır pantalonu var bende memnunum..,arkımdada montu var oda memnundu en son:D

Richa benim bildiğim kadarıyla Avrupa markası, tam emin değilim ama Belçika olabilir. Bi arkadaşım eldivenini aldı fuardan, gayet güzel kaliteli duruyor.

ank tayfasindan evren ve bende de o monttan var. ikimiz de gayet memnunuz 2 senedir bi ariza yaratmadi...

Fiata göre iyi bence bende pantolonu var kışın rahat ettim hiç üşümedim mont olarak held var onda sırt kısmından 100 km hızdan sonra hava giriyor :cherry:

ben 1 senedir kullanıyorum, bir arkadaşımın önerisiyle almıştım. son derece memnunum Richa'dan. şiddetle de tavsiye ederim

richa güzel mont evet ama biraz daha paraya kıyabilirsen eger Clover veya Revit alabilirsin...

richa güzel mont evet ama biraz daha paraya kıyabilirsen eger Clover veya Revit alabilirsin...

vallahi daha fazlasına şu an kıyamayacağım.Yakınımın var şu an kullanıyorum,iyi güzel,hoş.Aynısından buldum 250 ytl dediler,arkadaş kaça aldıgını hatırlamıyor,kullanan arkadaşlar memnuniyetinizi yazmışsınız,peki siz kaç liraya aldığınızı hatırlıyormusunuz ve hangi modelini kullanıyorsunuz,benim buldugum kısa,yani mont tipi,genelde kullananlar kaban gibi uzun olanları kullanıyorlar.

arkadaşlar richa mont denedim,tam üzerime göre,çok beğendim 250 ytl dediler,ne dersiniz alayımmı.richa marka ürünler kullanan arkadaşlar memnunmu acaba?:silent:

mtororumu ilk aldığım zaman arkadaşımın kullanmadığı richa motonu kullanmıştım ödünç olarak. oldukça kaliteliydi. fiyatıda uygun geldi bana. bence alabilirsin. memnunda kalacağını düşünüyorum açıkçası...
ben kullanırken baya memnundum...

Yaklaşık iki senedir kullanıyorum memnunum, kıyaslayacak başka bir montum olmadığı için birşey diyemem ama sorunsuz giyiyorum. Bende de uzun tipi var, bu model artık üretilmiyor ama yaklaşık olarak 270 YTL ye almıştım diye hatırlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar