- Konu Yazar
Başlıkta belirttiğim montu kullanan veya bilgi sahibi olan var mı ? Yazın terletir mi ?
Marka olarak richa nasıl bi markadır ? Belirttiğim model 500 lira civarı. Sizce değer mi yoksa başka markalara mı yönelmeliyim ?
Denizlide oturuyorum ve buradaki mağazalarda çok mont çeşidi yok. Denediklerim de genelde büyük geliyor. Honda bayisine gittim ve richa mont önerdiler. Ve mont gayet güzel oturdu. 1.68 boy 45 kilo olduğum için internetten denemeden alma gibi bir şansım da olmuyor. Eğer kaliteli bir mont ise fazla uğraşmadan alayım diyorum. Diğer türlü büyük şehirlere gidip mağaza mağaza dolaşıp mont bakacağım. Ne yapmamı önerirsiniz :silent:
http://www.feyizoglu.com/Boomerang-3-Katli-Yazlik-ve-Mevsimlik-Mont_47686.html#0
Richa Boomerang 3 Katlı Yazlık ve Mevsimlik Mont
3 katlı
Polyamid dış yüzey ve Airmesh dış kumaş
Reissa Membran
Çıkarılabilir bir kat Termal İçlik + 1 kat Yağmurluk
CE Onaylı Omuz, dirsek ve Sırt Korumaları (Çıkarılabilir)
Sert Sırtlık
Havalandırma kanalları
Ayarlanabilir bileklikler
Suya dayanıklı ve hava alabilir
Gece görünürlülüğü için reflektif şeritler
Polyamid dış yüzey ve Airmesh dış kumaş diyor ne derece iyidir bunlar ? Sürtünmede ne derece dayanır ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Marka olarak richa nasıl bi markadır ? Belirttiğim model 500 lira civarı. Sizce değer mi yoksa başka markalara mı yönelmeliyim ?
Denizlide oturuyorum ve buradaki mağazalarda çok mont çeşidi yok. Denediklerim de genelde büyük geliyor. Honda bayisine gittim ve richa mont önerdiler. Ve mont gayet güzel oturdu. 1.68 boy 45 kilo olduğum için internetten denemeden alma gibi bir şansım da olmuyor. Eğer kaliteli bir mont ise fazla uğraşmadan alayım diyorum. Diğer türlü büyük şehirlere gidip mağaza mağaza dolaşıp mont bakacağım. Ne yapmamı önerirsiniz :silent:
http://www.feyizoglu.com/Boomerang-3-Katli-Yazlik-ve-Mevsimlik-Mont_47686.html#0
Richa Boomerang 3 Katlı Yazlık ve Mevsimlik Mont
3 katlı
Polyamid dış yüzey ve Airmesh dış kumaş
Reissa Membran
Çıkarılabilir bir kat Termal İçlik + 1 kat Yağmurluk
CE Onaylı Omuz, dirsek ve Sırt Korumaları (Çıkarılabilir)
Sert Sırtlık
Havalandırma kanalları
Ayarlanabilir bileklikler
Suya dayanıklı ve hava alabilir
Gece görünürlülüğü için reflektif şeritler
Polyamid dış yüzey ve Airmesh dış kumaş diyor ne derece iyidir bunlar ? Sürtünmede ne derece dayanır ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...