Revolt RT3 Alınırmı?

A1 ehliyet alıp kullanabileceğim bir motor ararken bu motora denk geldim ilk motorum olacak sizce alınırmı yoksa drift l gibi diğer markalarmı önerirsiniz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Alınan metamfetamin miktarına bağlı olarak evet, Revolt Tr3 de alınabilir ama Drfit L sanki daha yaygın, bilenen ve parçası bol bir motor gibi. Ayık kafayla ben Drift L ya da Raider 125 seçerdim.

Alınan metamfetamin miktarına bağlı olarak evet, Revolt Tr3 de alınabilir ama Drfit L sanki daha yaygın, bilenen ve parçası bol bir motor gibi. Ayık kafayla ben Drift L ya da Raider 125 seçerdim.
ilk defa kayıt oluyordum öylesine açtım zaten kabul olmaz diye 2. bi normal hesap açayım dedim 2. hesap açılmadan kapatıldı bunu da onayladılar :D
Her neyse konuya gelecek olursam, Drift L sıfırı 86K civarı ve ben öğrenciyim staja gidiyorum o parayı verebilecek durumda değilim yani, ikinci el alayım desem piyasada adam akıllı 2. el Drift L yoktur diye düşünüyorum o yüzden biraz sıkıntı. Raider'da gayet güzel motor ama dediğim gibi yine biraz pahalı geliyor, Sarı siteden RT3 fiyatlarına baktığımda sıfırına 6 ay vade farksız taksit yapıyorlar öyle almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ilk defa kayıt oluyordum öylesine açtım zaten kabul olmaz diye 2. bi normal hesap açayım dedim 2. hesap açılmadan kapatıldı bunu da onayladılar :D
Her neyse konuya gelecek olursam, Drift L sıfırı 86K civarı ve ben öğrenciyim staja gidiyorum o parayı verebilecek durumda değilim yani, ikinci el alayım desem piyasada adam akıllı 2. el Drift L yoktur diye düşünüyorum o yüzden biraz sıkıntı. Raider'da gayet güzel motor ama dediğim gibi yine biraz pahalı geliyor, Sarı siteden RT3 fiyatlarına baktığımda sıfırına 6 ay vade farksız taksit yapıyorlar öyle almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
Sen de haklısın Drift L ve Benelli 125 S'in kullanıcı kitlesinin şabalıklığından ötürü senin bütçen doğrultusunda iyi motora erişmek çok zor. Alayı ya kazalı ya motor yemiş durumda. Yine de bütçen doğrultusunda düşük km Raider, biraz daha zorlarsan Cb 125 F bulma şansın var.

Hocam biraz daha baktım da 50-60k civarında 15 bin KM+- civarında Raider falan bulunabiliyor ama sıkıntı şu dediğim gibi öğrenciyim şehir dışına çıkmam çok zor o yüzden gidip bakamıyorum motora 2. ellerden şuanlık olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Şuanda yaşadığım şehrin yakınlarındaki Raider'lara baktım ama temiz olanlar 60k'dan başlıyor 2. el olduğundan taksit'te yapmıyorlar 60 binide bi anda veremem tabi, rt3 almak istememin nedenlerinden biride bu 6 ay vade farksız taksit yapıyorlar staj ücretimle ödeyebiliyorum ama hala kararsızım rt3 dışında bir şey alacaksam en az 1 yıl çalışmam gerekiyor yani :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Valla ne diyeyim, ekonomi berbat, sen de haklısın. Lakin motoru alabilmek bir dert bakımlarıyla onu işletebilmek ayrı bir dert.

16 yaşındayım bir motor sevdamız var, başlamadan bitecek resmen :D Hocam siz ne dersiniz zaten sadece işe-okula gidip gelmek için kullanmayı düşünüyorum sizce üzermi bu motor? İnternette bu motorla ilgili çok kaynak yok ama bu motoru alıp, kullanıp pişman olan çok az kişi gördüm.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Açık konuşmak gerekirse üzer. Tanınmayan, bilinmeyen, kullanıcı kitlesi oluşmamış bir motor. Ha dersen ki "ben bu motoru alayım, zamanla tanıya tanıya her ihtiyacımı çözerim" o senin bileceğin iş ama yanlış anlama ama 16 yaşında zordur bu işler.

Hocam duyduğum, gördüğüm kadarıyla kronik bir sıkıntısı yok (birkaç ufak tefek sıkıntılar dışında) ve sanırsam yaygın bir motorun motor bloğuna sahip. Yani kısacası bilmiyorum hocam bir akıl verin

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam duyduğum, gördüğüm kadarıyla kronik bir sıkıntısı yok (birkaç ufak tefek sıkıntılar dışında) ve sanırsam yaygın bir motorun motor bloğuna sahip. Yani kısacası bilmiyorum hocam bir akıl verin
Kardeşim duyduğun her şeyin kolpa olduğu konusunda bana inan. Bu motoru kim, kaç km kullanmış? Hele bir 20.000 yapan var mı? O ufak tefek sıkıntılar nedir? Çözümünü nasıl bulmuşlar? Bayilerin çoğu yavşak, at hırsızı, satmak için sallıyorlar.

Hocam çoğu kişi bu motoru öğrenme amacıyla alıyor ve 5bin - 10bine gelmeden satıyor cc yükseltmek için. Çünkü motor fabrika çıkışı Anlas lastiklerle geliyor, naylon değil ve yol tutuşu iyi deniyor. Sıkıntılara gelecek olursam gördüklerimi söyleyeceğim motorun fabrika çıkışı aküsü sabit değil sanırsam sabitlenmesi gerekiyor, titreşimi var 80 90 ile giderken titreşim artıyormuş tabi birde arka fren kampana ama bu bütçedeki çoğu motor öyle, parça kalitesi sağlam değil ama tekrardan bu bütçeyi göz önünde bulundaracak olursam normal geliyor. onun dışında aklıma başka kötü yönü gelmiyor motorun çünkü iyi yönleri daha fazla gibi duruyor mesela örnek verecek olursam motorun gösterge paneli çok iyi ve kaliteli duruyor vites, devir, saat göstergesi vs. birçok bilgiyi sürücüye sağlıyor bence bu yeni başlayanlar için iyi bir avantaj ve motorda kickstarter var akü bittiğinde gayet kullanışlı oluyor. Bayiler evet biraz şüpheli duruyor voltanın sitesinde 60 70k olan motoru 50ye neden satıyorlar orasını bilmiyorum. Birde sonradan aklıma geldi motor alacaksam zaten 6-7bin tl yine kafadan sadece ekipmanlara gidecek :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam çoğu kişi bu motoru öğrenme amacıyla alıyor ve 5bin - 10bine gelmeden satıyor cc yükseltmek için. Çünkü motor fabrika çıkışı Anlas lastiklerle geliyor, naylon değil ve yol tutuşu iyi deniyor. Sıkıntılara gelecek olursam gördüklerimi söyleyeceğim motorun fabrika çıkışı aküsü sabit değil sanırsam sabitlenmesi gerekiyor, titreşimi var 80 90 ile giderken titreşim artıyormuş tabi birde arka fren kampana ama bu bütçedeki çoğu motor öyle, parça kalitesi sağlam değil ama tekrardan bu bütçeyi göz önünde bulundaracak olursam normal geliyor. onun dışında aklıma başka kötü yönü gelmiyor motorun çünkü iyi yönleri daha fazla gibi duruyor mesela örnek verecek olursam motorun gösterge paneli çok iyi ve kaliteli duruyor vites, devir, saat göstergesi vs. birçok bilgiyi sürücüye sağlıyor bence bu yeni başlayanlar için iyi bir avantaj ve motorda kickstarter var akü bittiğinde gayet kullanışlı oluyor. Bayiler evet biraz şüpheli duruyor voltanın sitesinde 60 70k olan motoru 50ye neden satıyorlar orasını bilmiyorum.
Ok akün bittiğinde hangi aküyü alacaksın? Hava filtrenin değişim zamanı geldiğinde serviste yoksa hangi hava filtresini kullanacaksın? Zincir bakla boyun kaç, set halinde değiştireceksen ön arka dişli ebatların ne? Ön fren balatalarının değişim zamanı geldi hangi balatayı kullanacaksın? Debriyaj balatanı erken yedin diyelim tut ki serviste balata yok Ebc'de Newfren'de, Trw Lucas'ta acaba muadil balata var mı? Balatayı bulsan yay saç nerede? Hangi tip buji kullanılıyor?

Hocam voltaparcalari.com sitesinde RT3 vb. motorlar için bütün parçalar ayrı olarak satılıyor. Aptal değilsem doğru öğrenimle ve zamanla edineceğim bilgiyle elim az çok tamir işi yapar diye düşünüyorum.

Revolt, volta, apec üçlüsünden ve varsa bilmediğim başka adlı iştiraklerinden uzak dur. Motosiklet parçalarını çinden alırken en ucuz en kötüsünü alıp montaj yaparlar, bu yüzden montajı iyi olsa dahi tüm motorları insanı rezil eder. Fiyatlarının uygun olmasının sebebi bu, ben söyleyeyim sen yine bildiğini yap hocam. Drift veya raider o segmentin en iyileri bence.

Motosikleti
revolt rt3
A1 ehliyet alıp kullanabileceğim bir motor ararken bu motora denk geldim ilk motorum olacak sizce alınırmı yoksa drift l gibi diğer markalarmı önerirsiniz?
selamlar,alalı 2 ay oldu bende 16 yaşındayım bence bu fiyat bandında bakımını yaparsan üzmeyecek bir motor şuan 600km de motorum sesi, torku, hızı yeterli ve keyifli 49.990 tl ye 6 ay 0 faiz aldım tavsiye ederim fakat parça konusunda rahat olsada kalite konusunda üst düzey diyemem rodajdan sonra bakmak lazım şuan ankarada eksi derecelerde tek marş alıyor şahsen güzel motor

Motosikleti
Mondial Grumble
Ufak bir kaza yapsanız parça garantisi yok, bütçe daha yükselmiyor ise bunun yerine sıfır CG daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi görüntü açısından CG kötü evet ama büyük olmayan bir kaza yapıldığında aylarca parça bekleyip belki bulamamaktansa görüntüsü biraz kötü olur daha sorunsuz olur, bir kötü durumda ise parça bulması zaten aşırı basit

Son düzenleme:
Motosikleti
revolt rt3
Ufak bir kaza yapsanız parça garantisi yok, bütçe daha yükselmiyor ise bunun yerine sıfır CG daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi görüntü açısından CG kötü evet ama büyük olmayan bir kaza yapıldığında aylarca parça bekleyip belki bulamamaktansa görüntüsü biraz kötü olur daha sorunsuz olur, bir kötü durumda ise parça bulması zaten aşırı basit
bence şehir içi cg tipi kara düzen motorlar pek elverişli olmuyor arkadaşdada vardı konfor fena olmasada şanzımanı hiç iyi degil ayrıca çoğu ön ve arka kampana oluyor yani ölüm garantili ani duruşlarda belki ön disk olanı bulursanız düşünülebilir ama tip ve güvenilirlik olarak gene revolt bir tık önde ayrıca parçası trendyolda bile var

Motosikleti
Mondial Grumble
bence şehir içi cg tipi kara düzen motorlar pek elverişli olmuyor arkadaşdada vardı konfor fena olmasada şanzımanı hiç iyi degil ayrıca çoğu ön ve arka kampana oluyor yani ölüm garantili ani duruşlarda belki ön disk olanı bulursanız düşünülebilir ama tip ve güvenilirlik olarak gene revolt bir tık önde ayrıca parçası trendyolda bile var
Facebook sayfasında görmüştüm bu motorun adam kağıtta liste çıkarmış aradığı parçaları. Motora depo vs illa bulunur zaten. Şanzıman derken neyden bahsediyorsunuz?

Motosikleti
revolt rt3
Facebook sayfasında görmüştüm bu motorun adam kağıtta liste çıkarmış aradığı parçaları. Motora depo vs illa bulunur zaten. Şanzıman derken neyden bahsediyorsunuz?
hocam daha yeni farı patlattım tam 6 günde getirdiler değişimini yaptılar arkadaşın şanssızlığına denk gelmiş yada oturduğu ildeki bayiler iyi olmayabilir. şanzıman derken arkadaşımın cg sini sürdüm aşırı rahatsız vites geçişleri vardı frenleride bi o kadar berbattı demek istedim rs 200 de sürdüm revoltta bence her türlü bu fiyat bandında revolt fena degil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar