- Konu Yazar
Değerli motor yoldaşları. 2019 yılının Temmuz ayında sıfir Mondial revival 50 cc aldim. Gel zaman git zaman 2 sene düzenli bakım yaptırarak toplamda 25300 km ulaştım. Bu son 2 ay önce marş basınca çalışmama ve elektrik almama durumu oluştu. Ve asıl film burda başladı. Gittim tamirciye baktirdim.akuyu sarj eden bir parca stator mu nedir onu degistiler. Iyi guzel 4-5 gun surdum.Pat tekrar mars basinca motor calismama ve elektrik aksamlari gitti. Yine goturdum servise bu sefer akü dediler. Aküyü değiştiler. 4 gun daha surdum tekrar ayni sorun oluştu götürdüm, pardon akü hatalı dediler yeni akü taktılar tekrar bir kac gun surdum bu seferde ayni sorun olustu yine akü hatali dediler ha bire hatali aku cikti yeni bir aku taktilar diğerlerinden bir tik daha iyi ama yine ayni sorun oldu yolda kaldim bizim ordaki caddeye kilitledim işede otobusle geldim .Simdi tekrar yarin gidicem baktiracam. Evet arkadaşlar vaziyet bu. Ne yapayım kararsız kaldım elinde kaldım bu işin. Düzenli 2 bin km bir bakım yaptırırım en iyi yağ vs koydururim ama
( bakalım yarın ne diyecekler