Revit Airforce Mont Hk.

Merhabalar

Başlıktaki montu almak istiyorum indirimdeyken, Fakat kullanıcı yorumu bulamadım hiç bir yer de. Ürünü alıp kullanan var mı ? Havalandırması, Konforu, Malzemesi nasıldır, Kaliteli bir mont mu ?
Ek olarak ; Sipariş vereceğim internetten, Gögüs çevrem 95-96 geliyor. Ölçüm tablosuna göre de M[46-48] bedene tekabül ediyor. Olur mu acaba üzerime.

Yaz sıcağı için ideal bence, senin ölçülerin m den ziyade s gibi

durt marka montlara bir bak n11 yorumlarında 4 yıldız bile yok .
https://www.durt.com.tr/

Ben de bunu almayı planlıyordum düşük cc'li motosiklet için, kalitesi nasıldır acaba ?
Yeri gelmişken " Bell Qualifier Solid Kapalı Kask - Mat Siyah " almayı da düşünüyordum bunun için de bir yorum yaparsanız fena olmaz :queen:

ben kullanıyorum ayrıca sırt koruması da alman gerekiyor. çok kaliteli ve efil efil. soğukta giyemezsin. çok sıcak havalar için ideal. ben sivasta tokata giderken kullanıyorum sadece :D

Teşekkür ederim yorumun için.
Bende tam sıcak havalar için istiyorum :) Malum Akdeniz sıcağı :) İnternetten sipariş vereceğim, Boy 1.81 Kilo 80. M beden olur mu acaba ? Gögüs çevrem 95-96, Tablo da 94-100 Arası M beden diyor. İki kişi kullanacağız montu, diğer göğüs çevresi 100 çıkıyor acaba olur mu M beden ? Bir de kısa gelir mi bu vücut ölçüsüne göre, Bel ve kol olarak ? + Korumaları nasıl kalite olarak, Düşüncelerin neler ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar