resim hakkında yardım lütfen..

annamadım ülem..yenir bişeymi o???:queen:

fuara gidelim beraber???

davetiye bulabilirsek tabi.....

ha bide fuarı bulabilmekte gerekli.....:cherry:

mt logosu da olsun daha iyi olur..ben bu resmi flaş belleğe attığım zaman aşırıda olmasa büyük boy foto elde edebilirmiyim .. yani..baskıya girdiği zaman teşekkür ederim bu arada..çok iyi olur olursa..:) senin resmin çok daha net..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

annamadım ülem..yenir bişeymi o???:queen:

fuara gidelim beraber???

davetiye bulabilirsek tabi.....

ha bide fuarı bulabilmekte gerekli.....:cherry:
davetiye buluruz..kısmetse serdar abiyle gidecez..burdan .pazar günü ankaradan yunusla fatihde gelecek hep beraber buluşalım irfan erdem öle düşünüyorum inşallah olur...

hımmm.ben cumaresi düşünmüştüm ama ...

madem ki o kadar arkadaşımız pazar gidiyor...

sana katlanabilirim,sanıyorum,mecburen,galiba....:joker::pl::rendeer::rendeer:

hımmm.ben cumaresi düşünmüştüm ama ...

madem ki o kadar arkadaşımız pazar gidiyor...

sana katlanabilirim,sanıyorum,mecburen,galiba....:joker::pl::rendeer::rendeer:
seni gördüğümde sana sımsıkı sarılıcam öpücem koklıcam hasret gidercem:mrgreen:

benide raydan çıkardın..topiğide..:mrgreen:

dediğin boyutta kaliteli bir basım olabilmesi için en az 9mp fotoğrafa ihtiyacın var.

Görkem'in katkısı belki ihtiyacını karşılar...
Orijinali 1200x800 boyutunda olabilir ama Forum'a yüklenince ufalıyor...
Şu anda 800x600 boyutunda...
İlk önce bir 40x60 dene...

Son düzenleme:
Mezit Fotoğraf stüdyoları olmasın diyorsun ama sordunmu kaça yapıyorlarmış. Foto Merak std. Sahibi Şaban bey liseden arkadaşım . Bi selamımı söyle bakalım kaça yapacakmış. Ben bu işten pek anlamam ama çok mükemmel baskı makineleri getirdiğini duymuştum.

Mezit Fotoğraf stüdyoları olmasın diyorsun ama sordunmu kaça yapıyorlarmış. Foto Merak std. Sahibi Şaban bey liseden arkadaşım . Bi selamımı söyle bakalım kaça yapacakmış. Ben bu işten pek anlamam ama çok mükemmel baskı makineleri getirdiğini duymuştum.
sormadım ama kzımın bir fotorafını az büyüteyim dedim devamlı gittiğim tanıdık fotocu 50 tl dedi..oyüzden düşüğnmedim bile fotocuya gitmeyi ama fotomerkada sorarım..uygunsa neden olmasın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------

finalcut arkadaşımız sağ olsun boyut konusunda bana yardımcı oluyor bi boyut işini halledelim gerisi kolay...

@mezit
fotoğrafları boyutlandırıp mailine attım..
Umarım işini görür...

sormadım ama kzımın bir fotorafını az büyüteyim dedim devamlı gittiğim tanıdık fotocu 50 tl dedi..oyüzden düşüğnmedim bile fotocuya gitmeyi ama fotomerkada sorarım..uygunsa neden olmasın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------

finalcut arkadaşımız sağ olsun boyut konusunda bana yardımcı oluyor bi boyut işini halledelim gerisi kolay...

halbuki her zaman boyutu değil, işlevi önemli derler..

şimdi sen başka yerlere çekersin..:pl:

mesela 150cm * 150 cm cillop gibi baskıyı evinde asacak yer bulamadıktan sonra neye yarar ki???

halbuki küçük olsa 80*80 cm gibi..odanın baş köşesinde ne güzel durur değilmi??

demekki neymiş...önemli olan...................:joker: :joker: :pl: :pl: :queen::queen: :flower::flower:

@mezit
fotoğrafları boyutlandırıp mailine attım..
Umarım işini görür...
özeldem mesajattım..:rendeer:

halbuki her zaman boyutu değil, işlevi önemli derler..

şimdi sen başka yerlere çekersin..:pl:

mesela 150cm * 150 cm cillop gibi baskıyı evinde asacak yer bulamadıktan sonra neye yarar ki???

halbuki küçük olsa 80*80 cm gibi..odanın baş köşesinde ne güzel durur değilmi??

demekki neymiş...önemli olan...................:joker: :joker: :pl: :pl: :queen::queen: :flower::flower:
asacak yerim hazır bile halledeyim fotoyu yayınlıcam.. sende çatla kına yak..:mrgreen:işlev boyut olayına gelince bu 2kili seni baya üzmüş galiba..:mrgreen::queen:hala sorunlarınız var demek...

Kocaeli İl Temsilcisi

asacak yerim hazır bile halledeyim fotoyu yayınlıcam.. sende çatla kına yak..:mrgreen:işlev boyut olayına gelince bu 2kili seni baya üzmüş galiba..:mrgreen::queen:hala sorunlarınız var demek...

mezit aynı şeyi bende düşünmüştüm kanka hani uygun olurda yapacak bir yer bulursan bi tane banada çıkarttırırsan seni motürüme 1 tur pindiririm yoksa hayatta olmaz :cherry::queen:

mezit aynı şeyi bende düşünmüştüm kanka hani uygun olurda yapacak bir yer bulursan bi tane banada çıkarttırırsan seni motürüme 1 tur pindiririm yoksa hayatta olmaz :cherry::queen:
taam anlaştık ilk önce bir tur piniyim ondan sonra hallederiz....:cherry:ayıp ediyon linki yolladı arkadaş..senin tanıdığın varmı oralarda varsa ordada çıkartırırız...

üzmezmi yahu...bende hep benimki en büyüğü olsun dedim...kimsede olmasın dedim..düğündeki en güzel fotoğrafımızı 3x3 metre yaptırdım..
ama gel görki ev çatı katı ve en yüksek yeri 2.40 cm..

boyunun büyük olmasının işe yaramadığını öğrendim bu şekilde...

asamadıktan ve dolayısıyla kimseye gösteremedikten sonra ...:joker:

en büyüğününde anlamı kalmıyor malesef.......:pl::pl::pl::wiinkk::wiinkk::bounce::bounce:

yahu sen ne kaaa fesatsın..aklın başka şeye çalışmazmı senin???:pl::queen::wiinkk:

Kocaeli İl Temsilcisi
taam anlaştık ilk önce bir tur piniyim ondan sonra hallederiz....:cherry:ayıp ediyon linki yolladı arkadaş..senin tanıdığın varmı oralarda varsa ordada çıkartırırız...

taaam taam resmi hazırla al gülüm ver gülüm resmi alırım , sora anahtarı teslim ederim bi turcuk pinersin :cherry::queen: yok be kanka buralarda yaptırabileceğim yok derken , uzun atlama çeker bunlar adama şinci yani nazım geçen adam yok yoksa seni burda ağlatmazdım istediğini bastırtırdım :)

taaam taam resmi hazırla al gülüm ver gülüm resmi alırım , sora anahtarı teslim ederim bi turcuk pinersin :cherry::queen: yok be kanka buralarda yaptırabileceğim yok derken , uzun atlama çeker bunlar adama şinci yani nazım geçen adam yok yoksa seni burda ağlatmazdım istediğini bastırtırdım :)

cııık!!
konyalıdan baskasına bastırmaaazzzzz....:joker::pl::queen:

Moderatör

Şaban abi yılların fotoğrafçısıdır, iyidir iyiliğine, ama iyi de para alır adamdan :)

Mezük abim, böyle teknik konular için konu açıp insanları meşgul etme, çay ısmarlarsan gerekli araştırmayı yapar, hazırlıkları tamamlar yaptırırız elbet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar