- Motosikleti
- 750x
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu bu adam Türkiye'ye ne zaman gelse basina bi is geliyor.
Gecen yil ziyaretini de motosiklet ile gerceklestirmisti, ve yolda basina gelen olaylari bizlerle paylasmisti hatirlarsaniz.
Link : http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/78513-garip-bir-yolculuk.html
Remzi abi suan Türkiyede yillik iznini kullaniyor.
Römork'un arkasina atmis motorunu Türkiye ye getirmis.
Getirmis getirmesine de, bu yil basindan öyle birsey gecmis ki...
Birakin telefonu pasaportu kaybetmeyi, gerçekten çok ciddi bi tehlike atlatmis..
Telefonda konusurken bi an kafamda canlandirdim da, siz bu satirlari okurken benim cok uzaklarda olma ihtimalim oldukca yüksekti
Otoban da giderken önünde bir taş parçasina benzer bir kütle beliriyor, manevra yapacak zamani olmadigindan dolayi kütlenin üzerinden geçiyor ve yüksek hizda giderken ön jant yamuluyor :
hmy::
Bir an ''Aha gittik!'' diye aklından geçirmiş, daha sonra biraz şans, biraz da tecrübesinden dolayı motoru toparlamayı başarmış.
Remzi abime bir kez daha geçmiş dileklerimi sunuyorum.
Bundan 1 gün öncede arka lastigi patlamis,
Bütün gün lastikci aramis :cherry:
Bu arada hepinize çok selami var..
Gecen yil ziyaretini de motosiklet ile gerceklestirmisti, ve yolda basina gelen olaylari bizlerle paylasmisti hatirlarsaniz.
Link : http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/78513-garip-bir-yolculuk.html
Remzi abi suan Türkiyede yillik iznini kullaniyor.
Römork'un arkasina atmis motorunu Türkiye ye getirmis.
Getirmis getirmesine de, bu yil basindan öyle birsey gecmis ki...
Birakin telefonu pasaportu kaybetmeyi, gerçekten çok ciddi bi tehlike atlatmis..
Telefonda konusurken bi an kafamda canlandirdim da, siz bu satirlari okurken benim cok uzaklarda olma ihtimalim oldukca yüksekti
Otoban da giderken önünde bir taş parçasina benzer bir kütle beliriyor, manevra yapacak zamani olmadigindan dolayi kütlenin üzerinden geçiyor ve yüksek hizda giderken ön jant yamuluyor :
Bir an ''Aha gittik!'' diye aklından geçirmiş, daha sonra biraz şans, biraz da tecrübesinden dolayı motoru toparlamayı başarmış.
Remzi abime bir kez daha geçmiş dileklerimi sunuyorum.
Bundan 1 gün öncede arka lastigi patlamis,
Bütün gün lastikci aramis :cherry:
Bu arada hepinize çok selami var..
Son düzenleme: