Reklamcıda yapılan plaka ??

Olmaz,mühürlü hologramlı plaka zorunludur.
ceza yazdıkları gibi yeni plaka çıkartana kadar motorunu bağlarlar,

daha dün akşam yakalandık arkadaşımın motoru ile sıfır tabi plaka yok motoru bagladılar plakasızlıktan 130 tl kasksızlıktan 62 tl taoplamda 192 tl ceza yedi cocuk çekici parası hariç :)

kırılan plakanın arkasına sac koyup iki tarafındanda vidalar isen çok cuzi bi masrafla kurtarabilirsin ancak estetiğe çok önem veriyorsan yeni plaka yaptır

evet öyledi tamponu kaç kere kırdı çok ağır oluyor sallanıyor sinirlendim cıkardım :mrgreen:

Çok cafcaflı yapmışsın:mrgreen:
Yenisini illaki çıkarmıyıcam diyosan..App yaptır kırığıda selenin altına koy..

Arkadaşlar benimde plakayla ilgili bir problemim var..

2 gün önce plakam düştü üzerinden bi kaç araba qeçti biraz estetiği kaydı..
Yenisini çıkarmak çok mu maliyetli bu işin :silent:
Yenisini çıkarmayı düşünüyorumda:p

estetik biraz önemli :) çok pahalı değil en emliyette uğraşmak istemiyorum :pale::pale:

Babanı alıcaksın götürüceksin trafiğe Eski plakayı vericeksin imza atıcak baban yeni plakayı alıcaksın çok bir iş değil :cat:

App plaka'da da aynı Sorunları yaşarsın

Babam hiç uğraşmaz o da saç koy altına falan dicek. O kadar motosiklet ustasısın falan dicek :):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------

daha dün akşam yakalandık arkadaşımın motoru ile sıfır tabi plaka yok motoru bagladılar plakasızlıktan 130 tl kasksızlıktan 62 tl taoplamda 192 tl ceza yedi cocuk çekici parası hariç :)

benim evraklarım tam ki :pale: nasıl bağlıcak plaka düşmüş derim :mrgreen::mrgreen:

Tamam sen emniyetle uğraşma yasadışı sahte plaka yaptır bırak sonra emniyet seninle uğraşsın.
Kanunlara uymak bu kadar mı zor geliyor size?
Yapacağınız işte emniyete eski plakayla gidiyorsunuz size bir form veriyorla onunla şoförler odasının plaka bastığı yere gidip 8-10 lira karşılığı yeni plakanızı alıyorsunuz, sonra tekrar emniyete gidip mühür yaptırıyorsunuz.
Bu kadar işi yapmak size ağır geliyorsa şehirden çıkıp dağa yerleşin nasılolsa orda soran eden olmaz.

arkadaşım takıp sakın yakalanayım deme sanırsan 125 tl cezası war

Merhabalar ;
Arkadaşlar ben motoru birisinden yeni aldım ancak motoru satan kişi pilakayı düşürmüş ruhsat sahibi olmadığım halde plakayı ben çıkarabilirmiyim bilgisi olan varmı motorun temiz kağdı vardır.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet öyledi tamponu kaç kere kırdı çok ağır oluyor sallanıyor sinirlendim cıkardım :mrgreen:

estetik biraz önemli :) çok pahalı değil en emliyette uğraşmak istemiyorum :pale::pale:

Babam hiç uğraşmaz o da saç koy altına falan dicek. O kadar motosiklet ustasısın falan dicek :):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------

benim evraklarım tam ki :pale: nasıl bağlıcak plaka düşmüş derim :mrgreen::mrgreen:

Sen şimdi buna kendini inandırdınmı?

Merhabalar ;
Arkadaşlar ben motoru birisinden yeni aldım ancak motoru satan kişi pilakayı düşürmüş ruhsat sahibi olmadığım halde plakayı ben çıkarabilirmiyim bilgisi olan varmı motorun temiz kağdı vardır.

Sen şimdi buna kendini inandırdınmı?

hiç takmassam olur dostum:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

arkadaşım takıp sakın yakalanayım deme sanırsan 125 tl cezası war

teşekkürler dostum

Trafik tescil şubeye gideceksen burayı oku belki faydası dokunur. :wiinkk:

teşekkürler.

anlamadığım bişey var antalyada dikkatimi çekti motosiklet plakaları ufak bişey hemde mühürlü, neden heryerde yapmazlarki aynı plakayı.

Arkadaşım herşeyin bir orjinali ve yasalı var neden zora sokuyorsunuz kendinizi anlamıyorum yasal olanı tercih et derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar