Reklamcıda yapılan plaka ??

Güzel.... Bü güne kadar bu işten sadece ben ceza yedim diye üzgündüm. Demekki yakında bana arkadaşlık edecekler var. Anlaşılan üzülmeye değmez.

bende benzerini kullanıyorum...polis bu güne kadar bir kez çevirdi oda başka bişeydendi..Plakayı da gördü bu yasak dedi.. Konuştuk ettik bişey demedi.. Ama ben plakanın aslının koltuk altında olduğunu söyledim Göster dedi gösterdim...Tmm git dedi..

Adamına göre değişiyo Polis dostların ne yapacağı belli olmuyor..Beni çakar dan dolayı Sapancadan gelirken ekip otosu anonsla durdurmuştu.. :)

asıl cezası sahte plakadan motoru bağlatırsın seninde hakkında soruşturma açılır ama adamına gmre 62 yi kesip gönderebilirlerde

Merhaba;

Arkadaşlar plakam 2 ye kırıldı ve yenisini çıkarttırmadım bir arkadaşım ile plaka yaptım ama bir kaç arkadaşım takma dedi bu plakayı.

şimdi bu plaka ile polis bana ne kadar ceza kesebilir.ve ne diyebilir bana göz e batarmıyım yoksa :)

86.jpg

benim bildiğim kadarıyla 750 800 tl bi ceza geçiriyorlar :)

madem böle güzel bişe yaptırdın biraz daha küçük yaptırsaydın bence daha güzel dururdu :)

Arkadaşim illede böyle bişey yapacaksan bari plkada kullanılan düz yazı seklini kullan. İyice dikkat çeksin diye mi yatık yazıyı kullandın..

Arkadaşim illede böyle bişey yapacaksan bari plkada kullanılan düz yazı seklini kullan. İyice dikkat çeksin diye mi yatık yazıyı kullandın..

böyle çook güzel oldu yahu :):)

app plaka yaptırayım ben en iyisi :)

orjinal boyutları ile yaptırdım dikkat çekmesin diye ama yine çok sırıtıyor ya :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rakamları kalınlaştırdıklarını görmüştüm de bunu ilk defa görüyorum , hat sanatıyla yazılmıs gibi :mrgreen: ben police olsam anında durdururum ve uyarırım :)

Motosikleti
750x
rakamları kalınlaştırdıklarını görmüştüm de bunu ilk defa görüyorum , hat sanatıyla yazılmıs gibi :mrgreen: ben police olsam anında durdururum ve uyarırım :)

Sadece uyaracagini sanmiyorum, Trafikten çıkan plakalar hologramlı ve üzerinde trafik tescil bürosunun mühürü var. Birgün police olursan sakın uyarma, o aracın çalıntı olduğunu ve plakanın sahte olduğunu düşünerek direk o aracı bağla sürücüyü gözaltına al :)

:mrgreen::mrgreen: oyuncak elektrikli bisiklet gibi olur bu :) motorda ufak ama çok sakin gittiğim için hep dikkat çekiyorum ufak yer olduğu için sürekli karşıma çıkıyorlar zaten:queen::queen:

Trafiğe gidiceksin motor senin üstüneyse bir imza atıcaksın 5 lira Gibi bir tutar ödeyip yeni bilakayı çıkartıcaksın.

Ama Yok ben Polisle uğraşıcam dersen başına gelicekler.
Sahte plaka kullanımından ceza yersin
Motorun bağlanır
Adına Soruşturma açılır.

Tabi uyuz bir polise denk gelirsen :cherry:

Trafiğe gidiceksin motor senin üstüneyse bir imza atıcaksın 5 lira Gibi bir tutar ödeyip yeni bilakayı çıkartıcaksın.

Ama Yok ben Polisle uğraşıcam dersen başına gelicekler.
Sahte plaka kullanımından ceza yersin
Motorun bağlanır
Adına Soruşturma açılır.

Tabi uyuz bir polise denk gelirsen :cherry:

motor benim üzerime değil :pale: babam ın üzerine:)

trafik ile hiç gidipte uğraşamam :) app yaptırıp takıcam:cherry: galiba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sadece uyaracagini sanmiyorum, Trafikten çıkan plakalar hologramlı ve üzerinde trafik tescil bürosunun mühürü var. Birgün police olursan sakın uyarma, o aracın çalıntı olduğunu ve plakanın sahte olduğunu düşünerek direk o aracı bağla sürücüyü gözaltına al :)

yok bee o kadar insafsız olamam ben , çok sık acıkıyorum zaten :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen: oyuncak elektrikli bisiklet gibi olur bu :) motorda ufak ama çok sakin gittiğim için hep dikkat çekiyorum ufak yer olduğu için sürekli karşıma çıkıyorlar zaten:queen::queen:

hımm , şu tr amblemini kırmızı yapanlara bisi demiyolarmıs artık , belki sana da demezler , bilmiyorum . ama sen git plakanı çıkar bence .

Motosikleti
750x

APP'nin bu yaptirdigin plaka ile arasinda hiç bir fark yok...

Yani oda yasal değil..

Babanı alıcaksın götürüceksin trafiğe Eski plakayı vericeksin imza atıcak baban yeni plakayı alıcaksın çok bir iş değil :cat:

App plaka'da da aynı Sorunları yaşarsın

kırılan plakanın arkasına sac koyup iki tarafındanda vidalar isen çok cuzi bi masrafla kurtarabilirsin ancak estetiğe çok önem veriyorsan yeni plaka yaptır

Motosikleti
Hornet
Çok cafcaflı yapmışsın:mrgreen:
Yenisini illaki çıkarmıyıcam diyosan..App yaptır kırığıda selenin altına koy..

Arkadaşlar benimde plakayla ilgili bir problemim var..

2 gün önce plakam düştü üzerinden bi kaç araba qeçti biraz estetiği kaydı..
Yenisini çıkarmak çok mu maliyetli bu işin :silent:
Yenisini çıkarmayı düşünüyorumda:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar