Aha Uzunköprü plaka :queen:
Ben Edirne diye biliyorum 22 plaka :queen:
Aha Uzunköprü plaka :queen:
Ben Edirne diye biliyorum 22 plaka :queen:
LA harfler Uzunköprü ilçesinindir.![]()
Merhaba;
Arkadaşlar plakam 2 ye kırıldı ve yenisini çıkarttırmadım bir arkadaşım ile plaka yaptım ama bir kaç arkadaşım takma dedi bu plakayı.
şimdi bu plaka ile polis bana ne kadar ceza kesebilir.ve ne diyebilir bana göz e batarmıyım yoksa
![]()
Arkadaşim illede böyle bişey yapacaksan bari plkada kullanılan düz yazı seklini kullan. İyice dikkat çeksin diye mi yatık yazıyı kullandın..
rakamları kalınlaştırdıklarını görmüştüm de bunu ilk defa görüyorum , hat sanatıyla yazılmıs gibi :mrgreen: ben police olsam anında durdururum ve uyarırım![]()
rakamları kalınlaştırdıklarını görmüştüm de bunu ilk defa görüyorum , hat sanatıyla yazılmıs gibi :mrgreen: ben police olsam anında durdururum ve uyarırım![]()
Trafiğe gidiceksin motor senin üstüneyse bir imza atıcaksın 5 lira Gibi bir tutar ödeyip yeni bilakayı çıkartıcaksın.
Ama Yok ben Polisle uğraşıcam dersen başına gelicekler.
Sahte plaka kullanımından ceza yersin
Motorun bağlanır
Adına Soruşturma açılır.
Tabi uyuz bir polise denk gelirsen :cherry:
Sadece uyaracagini sanmiyorum, Trafikten çıkan plakalar hologramlı ve üzerinde trafik tescil bürosunun mühürü var. Birgün police olursan sakın uyarma, o aracın çalıntı olduğunu ve plakanın sahte olduğunu düşünerek direk o aracı bağla sürücüyü gözaltına al![]()
:mrgreen::mrgreen: oyuncak elektrikli bisiklet gibi olur bumotorda ufak ama çok sakin gittiğim için hep dikkat çekiyorum ufak yer olduğu için sürekli karşıma çıkıyorlar zaten:queen::queen:
motor benim üzerime değilale: babam ın üzerine
trafik ile hiç gidipte uğraşamamapp yaptırıp takıcam:cherry: galiba
motor benim üzerime değilale: babam ın üzerine
trafik ile hiç gidipte uğraşamamapp yaptırıp takıcam:cherry: galiba