rehin kaldım yardım :(

arkadaslar bılıyorum sacma bı baslık ama yınede sansımı denıyım dedım ama

gercekten zor durumdayım otobusumu kacırım antalya otogarındayım su an

en yakın otobus 6 da we burda sabahlamak zorundayım antalya MT li

arkadaslar uyumamıssa motorunla antalya gezdırcek olan warsa cok sewınırım

zor bısı ıstıyorum bılıyorum ama cıdden cok sıkıldım we otogarda ınternetın

saati 4 ytl :D yardımlarınızı belıyorum :)

tel:0537 580 51 97

Son düzenleme:
dostum senin adına üzüldüm ama gecenin yarısında yanına zannetmiyorum bi arkadaşın geleceğini çünkü yarın pazartesi ve iş başı malum ama umarın bi tanesi gelir, ama anlamadığım sabaha kadar senimi gezdiricek antalyada?

o da dogru hocam ama ne bılıyım ıste napcamı sasırdım bı ıhtımal dıye dusundum :/

İnşallah birisi cıkar da Biraz takılırsnız :) Yalova da olsaydın gelmiştim coktan :mrgreen:

abi güncel adamı gezdirin yaa bira mira ısmarlar bak muhabbet antalya turıst kızlar dico boş kalmayın :D

Mersin İl Temsilcisi
burada olsaydın kesin gelirdim ama mersin-antalya biraz uzak. antalya geceleri uzundur. yanına elbet birisi gelecektir...

o da dogru hocam ama ne bılıyım ıste napcamı sasırdım bı ıhtımal dıye dusundum :/

hocam peki cebinde harçlığın felan var mı? yatacak bi yer pansiyon gibi bi yere gidecekmisin ne yapacaksın, harbi durumuna çok üzüldüm ya, orada olsam gözümü kırpma gelir alırdım seni..:salut:

kardes neden benım num yok sende yaa...gelırdım sorun olmazdı...05434454484 bızede haber vermıyosan artık ne dıyım..!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar