Regal Raptor Spyder 250 Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aranıza yeni katıldım ancak uzun zamandır takip ediyorum forumu. Üye olmak bu güne kısmetmiş. :)

Bundan birkaç ay öncesine kadar motosiklet almak gibi bir hayalim yoktu ancak şans eseri bu forumla tanıştım ve uzun yol hikayeleriniz beni çok etkiledi. Bu yüzden chopper tarzı bir motosiklet almaya karar verdim. Uzun bir süre araştırdım ve 2. el Keeway ss 250 almaya karar verdim, daha sonra Regal Raptor Spyder 250'yi gördüm ve dış görünüşünden çok etkilendim. Şu an 2. el bir Regal Raptor Spyder almayı düşünüyorum. Bu motosikletle Türkiye'yi gezmeyi hayal ediyorum hatta. :p:mrgreen: Bu motosikleti önerirmisiniz? Ortalama kaç KM hıza çıkabiliyor? Ne gibi artıları ve eksileri var? Boyum 1.82, bu motosiklet üzerinde nasıl dururum? Kullanımda zorluk çekermiyim? Ayrıca bu motosiklet benim ilk motosikletim olacak.:p Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. :)

Aranıza yeni katıldım ancak uzun zamandır takip ediyorum forumu. Üye olmak bu güne kısmetmiş. :)

Bundan birkaç ay öncesine kadar motosiklet almak gibi bir hayalim yoktu ancak şans eseri bu forumla tanıştım ve uzun yol hikayeleriniz beni çok etkiledi. Bu yüzden chopper tarzı bir motosiklet almaya karar verdim. Uzun bir süre araştırdım ve 2. el Keeway ss 250 almaya karar verdim, daha sonra Regal Raptor Spyder 250'yi gördüm ve dış görünüşünden çok etkilendim. Şu an 2. el bir Regal Raptor Spyder almayı düşünüyorum. Bu motosikletle Türkiye'yi gezmeyi hayal ediyorum hatta. :p:mrgreen: Bu motosikleti önerirmisiniz? Ortalama kaç KM hıza çıkabiliyor? Ne gibi artıları ve eksileri var? Boyum 1.82, bu motosiklet üzerinde nasıl dururum? Kullanımda zorluk çekermiyim? Ayrıca bu motosiklet benim ilk motosikletim olacak.:p Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. :)

bu motor 175-185 arasına çok yakışıyor(giyim tarzın uyuyorsa tabi)
seyahat için alacağım diyorsun.su soğutma olduğudan sehayat için uygundur motor zorlanmaz sen zorlanmaya başlarsın o kadar yani. boş yollarda 90-110 km arası iyidir daha hızlandığında titreşim rahatsız edebilir.
kaliteli bi çinlidir başını çok ağrıtmaz. eşeğe biner gibi değil motora biner gibi binersen sorun çıkarmaz görsel olarak bu kdr şık bi motoru bu fiyatlarda bulman imkansın en az iki katını çıkarıcan gözden
ondan millet kafanı bulandırmadan al derim yoksa forumda çok fazla at gözlüğü takan arkadaş var onlar çin menşeili bir motor olduğu için 2. sınıf motor muamelesi yapıyorlar. fazla düşünme AL.

Boyum 1.82, 250 cc görünüşte küçük gelmez değil mi? Göz doldursun istiyorum. :)

arkadaslar bnede dusunuyorum drag star shadow alamadığımız ıcın buna dondum ayrıca gosterıslı bı motor fıyat olarak sıfır 250/10 ıcın 5500 tl ıkıncı elınede o kadar ıstıyolar bıraz abartı deılmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar