Muhteşem birkaç soruyu sorup yatmaya gidiyorum arkadaşlar, yarın iş var.
Motoruna yağ koymayan adam, motorun hangi ihtiyacına bakmıştır?
Bahsedilen motor scooter tamam, ancak motor yapılırken neler değişti? Başka nelerin değişmesi gerekiyordu da değişmedi?
Motor yağsız kalmış, kitlemiştir canım ne olacak tarzında yazan arkadaşlar, genel fikriniz bu ise siz bu işi bilmiyorsunuz. Scooter için geçerli değil ancak vitesli motor yağsız kalmış ve motor rektefe görmüşse, tamam motor kısmı sağlıklıdır adam gibi rektefe ile, peki, aynı yağı kullanan/kullanamayan şanzımanın durumu nedir?
Rektefe edilen motordan herkesin kaçmasının haklı gerekçeleri var, motor yağsız kaldı, pistonu gömleği krankı değiştirdik, bitti mi peki? Şanzımana ne oldu, ne kadar daha çalışır o şanzıman? Yahut rektefe edilirken servise gidilip herşeyini gerektiği gibi yapın para mühim değil mi dendi yoksa ne kadar ucuza çıkarsa o kadar iyi mi dendi?
Yapmayın Allah aşkına, yağına bakılmamış motorun hiçbir yerine bakılmamıştır. Biliriz ki motorunun durumunu kontrol eden sürücü, yağını kontrol eder.
Bu arada acemiyim, motosikleti yeni yeni çözümlüyorum, uzun yola çıkarken kullanmak için yedekte 1 lt yağ tutuyorum, her yağ değişiminde onu kullanıp yeni aldığımı yedekliyorum ki yağ eskimesin. Öyle yurt dışını bırakın, uzun yol algım da 250 km kadar. Lastik tamir spreyim, yağım, yedek far/sinyal ampulüm, sigortalarım, WD40'ım, zincir spreyim, balata spreyim, hepsi var. Yurtdışı gezisine gidecek kadar kendine güvenen sürücünün motorunun yapı bitiyorsa o da ilginç.