gecmis olsun hemşerim, sende bişe yok Allahtan
sağolasın Mete abi..geçmiş olsun ....................
4 ay mıÇok geçmiş olsun.. Servisleri sıkıştırmazsan arayacaklarını sanmıyorum.. Ben bi gidon için 4 ay telefon beklediğimi biliyorum :queen:
Doğan usta ne zaman gelecen bu tarafa.. Bekliyorum, çoktandır motosiklet binemedimaga Giresun TireboLu dayım benÜniv okuyorum burda
![]()
Amin cümlemize kardeşim.. Hayır da Allah'tan, Şer de.. Sonumuz hayrolsun..gecmis olsun kardes, Allah buyuk kucuk her kazadan korusun .......
Şükür ne diyeyim.. Sağolasın..gecmis olsun hemşerim, sende bişe yok Allahtan
Sağolasun hemşerum.. Haçan pakayirum buralara.. Az kaldi geleyihemserum gecmıs olsun .bulabıldınmı parcaları.bulamazsan ne lazım yaz ben arastırayım burdan.
Sağolasın..Geçmiş olsun hocam umarım hallolur.:cat::rendeer:
Haklısın..geçmiş olsun kardeş,allah korumuşş ne zmn ne olacağı belli olmuo işte hep dikkatt... ii sürüşlerrr
Evet dostum.. Parçaların kalitesizliği konusunda söz söylemeye bile gerek yok.. Stoklarında olsa da, olmasa da arıyorum ilgilenmiyorlar.. Arayacağız diyorlar öyle kalıyor.. Tüketici olarak firmayı arayınca hiç tanınmıyorsun.. Bekliyorum.. bekliyorum.. bekliyorum... Neyse ki kış.. Bekliyorum..Geçmiş olsun.
Jant sanki plastik bir parça gibi kopmuş,eğilip bükülerek kopmamış yani kopan parça(kalitesiz bir alaşım demek ki)
Türkiye'de üretim yapıyor galiba Ramzey.Kargo firmaları ile birşey gönderme Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna 1 gün sürüyor.
Ya stoklarında parça yok,ya da bu durumla ilgilenmiyorlar Siz genede hergün arayın. Ana toptancıları arayıp parçaları sorun olmazsa.Merkez bununla ilgilenmiyor olabilir.