Ramzey ile Rize'de mahsur kaldım..

hemserum gecmıs olsun .bulabıldınmı parcaları.bulamazsan ne lazım yaz ben arastırayım burdan.

geçmiş olsun kardeş,allah korumuşş ne zmn ne olacağı belli oluo işte hep dikkatt... ii sürüşlerrr

geçmiş olsun ....................
sağolasın Mete abi..
Çok geçmiş olsun.. Servisleri sıkıştırmazsan arayacaklarını sanmıyorum.. Ben bi gidon için 4 ay telefon beklediğimi biliyorum :queen:
4 ay mı :pale: umut verdin bana Pınar, sağol.. :salut:
aga Giresun TireboLu dayım ben :) Üniv okuyorum burda :)
Doğan usta ne zaman gelecen bu tarafa.. Bekliyorum, çoktandır motosiklet binemedim :pr: Unutmazsam iyidir :queen:
gecmis olsun kardes, Allah buyuk kucuk her kazadan korusun .......
Amin cümlemize kardeşim.. Hayır da Allah'tan, Şer de.. Sonumuz hayrolsun..

gecmis olsun hemşerim, sende bişe yok Allahtan
Şükür ne diyeyim.. Sağolasın..
hemserum gecmıs olsun .bulabıldınmı parcaları.bulamazsan ne lazım yaz ben arastırayım burdan.
Sağolasun hemşerum.. Haçan pakayirum buralara.. Az kaldi geleyi :)
Geçmiş olsun hocam umarım hallolur.:cat::rendeer:
Sağolasın..
geçmiş olsun kardeş,allah korumuşş ne zmn ne olacağı belli olmuo işte hep dikkatt... ii sürüşlerrr
Haklısın..
Çarptığım yeri şimdi karayolları oradan kaldırıyor!..

Son düzenleme:

asm

Geçmiş olsun.

Jant sanki plastik bir parça gibi kopmuş,eğilip bükülerek kopmamış yani kopan parça(kalitesiz bir alaşım demek ki)

Türkiye'de üretim yapıyor galiba Ramzey.Kargo firmaları ile birşey gönderme Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna 1 gün sürüyor.

Ya stoklarında parça yok,ya da bu durumla ilgilenmiyorlar Siz genede hergün arayın. Ana toptancıları arayıp parçaları sorun olmazsa.Merkez bununla ilgilenmiyor olabilir.

Geçmiş olsun.
Jant sanki plastik bir parça gibi kopmuş,eğilip bükülerek kopmamış yani kopan parça(kalitesiz bir alaşım demek ki)
Türkiye'de üretim yapıyor galiba Ramzey.Kargo firmaları ile birşey gönderme Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna 1 gün sürüyor.
Ya stoklarında parça yok,ya da bu durumla ilgilenmiyorlar Siz genede hergün arayın. Ana toptancıları arayıp parçaları sorun olmazsa.Merkez bununla ilgilenmiyor olabilir.
Evet dostum.. Parçaların kalitesizliği konusunda söz söylemeye bile gerek yok.. Stoklarında olsa da, olmasa da arıyorum ilgilenmiyorlar.. Arayacağız diyorlar öyle kalıyor.. Tüketici olarak firmayı arayınca hiç tanınmıyorsun.. Bekliyorum.. bekliyorum.. bekliyorum... Neyse ki kış.. Bekliyorum..
PSİKOLOJİM BOZULCAK EN SONUNDA.. SEBEBİ DE RAMZEY.. :pr::pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar