Bizim Emre, Emre,Ali, Naci abicim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Çok şükür bende de motordada birşey yok, ancak tabi o hızla köpeğe çarpınca maalesef peton etkisi yapıyor haliyle motorun ön maşası biraz hasar gördü gidon sağa doğru yamuldu.Biz ön maşadan ses gelir garanti kapsamında değiştirelim derken bu olayı yaşadım.Şimdi tabikide garanti kapsamı dışında ön maşayı komple değiştireceğiz.Ön maşa komple tam takım KDV dahil 390.00_TL. ıvırı zıvırı bakımı derken sanırım 500-600 TL yi bulacak.Motora çok ciddi 10.000 km ağır bakım yaptıracağım.Ali yeni işin hayırlı olsun işlerin yoğunluğundan bir türlü ziyaretine gelemedim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle sevgiler saygılar.
NOT: Kahramanlardaki Levent Motor Yedek parça dükkanını ziyaret edin hem ön far konusunda hemde sis farı konusunda geniş bir yelpazeye sahipler.Benim aldığım sis lambaları 12V-55Watt bu nedenle kullanamıyordum.Şimdi tarif üzerine bu sis lambalarının 35WATT ampülü olanlardan alacağım taktırında neticeyi sizlere bildireceğim.
NOT: Kahramanlardaki Levent Motor Yedek parça dükkanını ziyaret edin hem ön far konusunda hemde sis farı konusunda geniş bir yelpazeye sahipler.Benim aldığım sis lambaları 12V-55Watt bu nedenle kullanamıyordum.Şimdi tarif üzerine bu sis lambalarının 35WATT ampülü olanlardan alacağım taktırında neticeyi sizlere bildireceğim.