Arkadaşlar bu sayfalara ilk yazmaya başladığımda motorumun fotoğraflarını paylaşmıştım. Meğer birisi buradan fotoğrafları alıp sahibinden.com'a ilan vermiş. Dikili'den motoru satışa çıkarmış. Fiyatı da 599 TL!!!
Bu sıra paraya sıkıştım. Motorumu bugün satmaya karar verdim ve bugün fotoğraflarını çekip ilana koydum. Az önce Zonguldak'tan bir arkadaş aradı. Bundan 5 gün önce motoru satın almak için banka havalesi yaptığını, satan şahsın motoru Zonguldak'a göndereceğine dair söz verdiğini, havale geçtikten sonra birkaç gündür telefonunu açmadığını söyledi. Şahsı tanıyıp tanımadığımı sordu ve yarın savcılığa başvurup hukuki işlem yaptıracağını söyledi.
Bu fiyata böyle motor olmaz. Noter yok, ruhsat yok vs vs. Satın alma işinin hiçbir mantıklı yanı yok ama olan olmuş.
Bu olaydan bir ders aldım. Bundan sonra koyacağım fotoğraflarda plakayı mutlaka gizleyeceğim. Ne olur ne olmaz. Sizin de aklınızda bulunsun.
Ooooo Emrecim geçmiş olsun.Vaybeee memleketin desene çivisi çıkmışta çekiç bulup çakacak kimse kalmamış.Bu uyarın için teşekkürler plaka okunan tüm resimlerimi sosyal paylaşım sitelerinden hemen kaldırıyorum.Motorumuzun sıfırı şuan 4200-5000 TL arası o fiyata şimdi bisiklet bile yok vay beee motoru görmeden incelemeden tafikten sorgulamadan vergi dairesinden araştırmadan ruhsata bakmadan para havale mi yapılırmış.Buda o satın alanın cahilliğinden :santa: