OOooo Naci abicim seninde iyi olmana çok sevindik.Şimdiden geziniz hayırlı olsun.
Sağ ol amca35 kardeşim. Selamlar.
OOooo Naci abicim seninde iyi olmana çok sevindik.Şimdiden geziniz hayırlı olsun.
Herkese selamlar saygılar mutlu huzurlu haftasonları dilerim.Artık yaz kendini iyice hissettirdi hava sıcaklıkları 30 derecenin altına düşmeden seyrediyor.Bandırma erdek marma kıyısında olduğundan pazar tamamen denizde geçiyor bu arada ben yeni bir motor aldım.Wuxi dy 200. yağ soğutmalı ve 6 vitesli bir motor. Dayang firmasının ürünü oldukça seri bir motor. Makine kısmı honda dylan 'a benziyor boyu yerden biraz yüksek 1 nci vites hızlanması çok çok iyi.
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/25545-wuxi-dy200.html bu motorun mavi rengi. Şimdilik kullanıyoruz bakalım hepinize tekrar selamlar saygılar.
Arkadaşlar mrb.daha öncede yazmıştım ama bi cevap alamadım. Ramzey QM 250 lerin bu yan çanta demirlerinden istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Sanırım bu konuda kimsenin söyleyebileceği birşey yok. Benim aklıma şu üç şey geldi:
1. Bayi vasıtasıyla fabrikadan istemek. (muhtemelen bu parça yok diyecekler)
2. Daha önce kaza yapmış ve pert olmuş bir motordan veya bu demirleri çıkarmış birinden çıkma almak (bulmak oldukça zor)
3. tanıdık bir demirci/kromcu'ya gidip yaptırmak. Bence en makulü bu. Kolay gelsin.
Eksozun içindeki susturucuları alır odaları delerseniz muayenede size sıkıntı, çevreye gürültü, yakıtta artış, çekişte azalma olur. İllaki ses derseniz hiç eksozla oynamayın eğer açık hava filtelerini takıp hava ayarını düzgün yaparsanız çok sert ve dolgun bir ses alırsınız ancak bu ses filtrelerin emişlerinden çıkar yakıt düşer çekiş artar son hızı yüksek olur denenmiş tecrübe edilmiş ve foruma geçmiş aylarda bolca yazılmıştır. Eksoz modifiyesi için matkap salma olayı susturucuyu çekip alma iyi bir fikir değildir.saaygılar
ha ha ha...slm arkadaşlar bu motordan bi tane gördüm 2. el ilanlarda 3000 km de 2010 model kaç para eder ? alınır mı titreşim abartı derecede var mı ? sıcaklanınca motor benzin kokusu felan yayıyormu bu motor kullanımı nasıl seri kalkıyormu zorlamaya gelirmi![]()
Sonra inceledim dikkat ettim ki bu seferde hem kısa ve uzun farlar yanmıyor,arka park ve stop lambaları da frene bsınca yanmıyor???
kısacası sonuç olarak durduk yere çıkan arızalar.
1) Elektronik marş düğmesi çalışmıyor,basıldığında hiç ses hareket yok.
2) Ön farlar (kısa ve uzunlar) yanmıyor
3)Arka lambalar yanmıyor
Çalışan kısımlar.
1) Sadece sellektör yapınca uzun yanıyor
2) Kornalar ikiside çalıyor
3) Tüm göstergeler çalışıyor
4) Sağ ve Sol sinyaller çaışıyor
.