aranıza yenı katıldım anldgım kadryla arnızda motordan anlayan abıler cok benımQm 250 motorum var motorumdan memnum ama arda gaz yemıyor ekzozdan tuhaf sesler geyor aynı oksuryor gıbı hava fılıtrsının orsıda tam otrmyor su ara oturtrdum gıbı ama eh ıste yani bıde motrumun yakıtı cok bu konularda yardımcı olabılırmısınız simdiden tesekkurler![]()
Öncelikle kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.
2008 model abi 7000 tl parçalarının pağlı olduğunu duymustum hatta benim arkadasta en 500 var aynası kırıldı çifti 90 dolardı geçen sene ama er-5 tip olarak hoşuma gidiyor yada o tarz motorlar
Benim bildiğim er 5'in 2008 modeli yok. Bikez'den de araştırdım. En son model 2006. Bence de güzel motor ama dikkat et kazıklanma.
anıltaş arkadaşım. Debriyaj ayarlarıyla oynama. Sadece elcik tarafından debriyaj halatını çıkarıp, ince makine yağı ile yağlamaya çalış (yani yağı tel ile halatın kılıfının arasına akıtarak, teli ileri geri haraket ettir.) Biraz vakit alır. Durum düzelmezse, bence komple halatı değişmelisin. Ama halatı değiştirmeden önce, halatın motor bloğuna girdiği noktadaki yeri elinle kontrol ederek oranın da aynı sertlikte olup olmadığına bak. İnşallah sorun sadece halattadır.
Selamlar.