Ramazan geldi böyle oldu , harbi pide yemek isteyene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar konuyla alakalı söyleyeceklerimin tümünü dinlenerek sakin kafayla yarın akşam yeni konu ve resimlerle açacağım, konuya saklıyorum, telaşeden yorgunluktan yatacağım yeri beğenirim sanırım , her ne kadar cepten girsemde şu an affınıza sığınarak tüm duygu düşüncelerimi yarın akşam müsait olabileceğim zaman saklıyor teşekür ediyorum ....

Pazartesi günü o civarlara bir gezi planlıyoruz. Aslında gelmeyi isterim tam olarak nedir? nerededir? geliyoruz biz ona göre he :)

emegi gecen herkese selam güzel bi iftardı irfan abi elerine saglık harbidende ramazan geldi böyle pide görülmedi motordan sesizligi bozuyordum kusura kalmayın başını agrıtıgım için üzgünüm :salut:

Pazartesi günü o civarlara bir gezi planlıyoruz. Aslında gelmeyi isterim tam olarak nedir? nerededir? geliyoruz biz ona göre he :)

Kardeşim selamun aleyküm şişlide nerede oturuyorsun bende şişli etfal hastanesinin arkasında oturuyorum oralarda başka xx görmemiştim....

Organizasyon süperdi Tamer abiye Tünay abiye İrfan abiye Görkem abiye burdan çok teşekkür ediyorum.
Biri beni doyurdu diğerleri gezdirdi :mrgreen:
Tamer abi peşindeyim biliyorsun :queen:
Fotoları da bekliyoruz

Organizasyon süperdi Tamer abiye Tünay abiye İrfan abiye Görkem abiye burdan çok teşekkür ediyorum.
Biri beni doyurdu diğerleri gezdirdi :mrgreen:
Tamer abi peşindeyim biliyorsun :queen:
Fotoları da bekliyoruz

biri tutmuuuşşş

biri keşmiiiş

biri pişirmiiiş

biri yemiiiiş

biri de hani bana hani bana demiiiişşşşşşşşşşşş:queen::queen::queen:

Senin için ayrı topik açıcaktım abi "Teşekkürler Samet abi" diye :queen:

tek kelkimeyle mükemmel biretkinlik oldu emeği geçen özellikle irfan.. ve o akşam orda olan herkese çok teşekkürler..

Evet arkadaşlar seçilmiş iyi fotolar da benden ,yeni bir organizasyon da buluşma temennisi ile hepinize ve irfan kardeşime tekrar teşekkürlerimi ifade etmek istedim.

Senin için ayrı topik açıcaktım abi "Teşekkürler Samet abi" diye :queen:

Allah iyiliğini versin Furkan..öyle bişey düşünerek değil,yazdıklarına espri yapmak için uydurmuştum...:queen::queen::queen:

ama kabul etmek lazım senin espride bomba olmuş.....:cat::rendeer:

irfan abi ve ekibine böle bi güzel gece yasattıgı için tesekkür ederim bu arada bide ve yemek cok güzeldi ellerinize sağlık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar