1paket Kirmizi Mercimek
1paket Nohut
1paket Pirinc
1paket Makarna
1kg Aycicekyagi
1 Paket Kup Seker
1paket salca
1paker Un
1paket Cay
yarim kilo Zeytin
1Adet Turk Kahvesi
1Adet Hazir Corba
(Turk Kahvesiyle corbanin toplami zaten 1 ytl tutar)
Burda hosunuza gitmeyen ne acaba 10YTL ye daha fazla alabileceginiz?? Yok aleste bakmamis icerigine, yok Carefour da bilmemne mi yaparmis, yok o receller neymis! Arkadaslar paketin asli bu o kucuk receller, yaglar markalarin hediyesi bu paketlerin icine reklam diye koyuyorlar. Biz paketleri haricten siparis uzerine yaptirdigimiz icin zaten koyamiycaklar hediye merak etmeyin rezil olmiycaz kucuk recellerle!!!!
Kimse basliga 2 hafta boyunca el atmadi,yapalim,aaa cok guzel fikirler, ama ee hadi diyen yok! en kolay nasil cozumleriz de herkesi bir araya toplariz bu hayira vesile oluruz diye bir sey yaptim ama su SON ANDA hersey yolunda giderken yorum yapmayi ADET haline getiren o zamana kadar acaba ben nasil yardimci olabilirim demeyen insanlar yuzunden pismanim su anda!
Yinede basladigim hicbir seyi yarim birakmak adetim olmadigi icin:
Eger kimse bir yerle BU SON GUN(!) gorusmediyse/gorusmeyecekse 100 adet paket hazirlaticam. Ama derseniz o gorusur bu gorusur hic hazirlatma, bulamazsak ayarlayamazsak yarin gireriz herhangi bir yere BIM, Migros 10 YTL ile alasini alisveris yapariz, o zaman ben sadece adreslerle beraber saat 11.30 da bulusma yerinde olurum. Siz sag, ben selamet!!!