holy_diver wrote:
yardım paketleri alınarak daha önceden belirtilmiş kişilere yardım yapılacak
www.motosiklet.net ten daha ayrıntılı bilgiye ulaşılabilir
Sevgili Holy_diver,
Eğer bu siteden bir beklentin varsa lütfen etkinliğinizi açıkça sitede yazınız. Bizleri başka bir siteye yönlendirmeyiniz.
Kalın sağlıcakla
holy_diver wrote:
herkezi art niyetli olarak düşünmekten vaz geçin böyle bi organizasyonda sadece katılımcıyım diğer motosiklet sitelerinede bunu bildirip motorcular olarak dişe dokunur bişey yapalım dedik hiç kimsenin kazancı yok aksine maddi kaybı var yinede bekleriz carfurdan aldığımız 10 ytllik paketleri daha önceden belirlediğimiz kişilere datıcaz bu kadar ayrıntılar çok uzun olduğu için sitedeki forma bakmanızı istedim sitenin sadece üyesiyim motordelisi ve motortürk sitelerinede üyeyim aynı ikiteker gibi
Sevgili Holy-diver,
sanırım beni yanlış anladın. Benim gibi sadece ikiteker'i takip eden birçok üye var. Dolaysıyla yardımların bu siteden de gelmesini istiyorsan buraya da kopyalayıp göndermen zor olmayacaktır, değil mi?
holy_diver wrote:
bukonudaki forma yazılmış 550 cevap hangi birini kopyalamamı istersin herkezin fikirlerini alıyoruz çok mu kötü bişey başka bir motosiklet formuna girmek belki sizinde bi fikriniz yada yardıma ihtiyacı olan bi tanıdığınız vardır bune biçim iş anlamıyorum bunu bu sizin yaptığınız ırkçılık gibi bişey motosiklet.net te ikiteker dost site olarak geçiyor bi yanlış varsa gerekli arkadaşalara iletiyim
Sevgili Holy_diver, görüyorum ki beni anlamamak için çaba sarfediyorsunuz. Allah yardımlarınızı kabul etsin diyorum.
Kalın sağlıcakla
bu olaya ikiteker.orgdan bi şahsın yorumudur yazılanlar aynen değişiklik yapılmadan yayınlıyorum

r: